maanantai 16. heinäkuun 2018

Edelleen kipeänä

Moikka moi tyypit! Mä oon pitänyt ihan puolivahingossa taukoa blogista, sillä oon ollut todella kipeänä, eikä voimia oo ollut edes läppärin avaamiseen. Toisaalta pieni tauko on ollut ihanaa, mutta en voi sanoa että olisin ollut nauttimassa kesästä ja tehnyt kaikkea kivaa. Viimeiset kolme viikkoa kun on kulunut (muutamaa päivää lukuunottamatta) lähes kokonaan neljän seinän & sisällä sängynpohjalla – pikkuhiljaa multa alkaa huumori kyllä loppua. En oo päässyt nauttimaan noista ihanista helteistä lähes ollenkaan, mitä nyt käyttänyt Hippoa lyhyillä lenkillä sekä eilen nopeasti syömässä terassilla kun kotona ei ollut mitään ruokaa..

Instagramin puolella oon puolestaan ollut paljon aktiivisempi ja päivitellyt kuulumisia, joten siellä seuraavat tietää että sain sillon 3 viikkoa sitten todella pahan angiinan, ja mun kurku turposi niin umpeen etten meinannut enää saada henkeä. En pystynyt myöskään syömään tai edes juomaan, joten se oli sitten äkkiä taksilla lääkäriin, ja onneksi antibiootit tehosivat todella nopeasti. Parin kolmen päivän  jälkeen olo oli jo oikeastaan terve, joten päätin lähteä Ruisrockkiin jota olin pitkään odottanut. Otin Turussa perjantain ja lauantain todella iisisti päällä olevan antibioottikuurin takia, mutta sunnuntaina olo alkoi olla sen verran väsynyt, että otin ensimmäisen junan takasin Helsinkiin ja jätin ihan suosiolla viimeisen Ruissi päivän välistä.

No, yllätys yllätys, mulle nousikin sitten uudelleen kova kuume sunnuntai yöllä, ja siitä saakka on oltu taas sänkypotilaana. Heti jos mulla on vähän terveempi olo ja teen jotain pieniä (pakollisia) askareita kuten esimerkiksi käyn kaupassa, kuume nousee takaisin. Olo alkaa olla aika toivoton, ja siksi kävin viimeksi tänään lääkärissä. Lääkärin mukaan kyseessä on kuitenkin ihan vaan perus flunssa ja mun kaksinkertaisen kokoiseksi turvonnut kaula/niskakin on ihan normaali. 😀

Mulla alkaa olla sen verran töitä rästissä että palaan nyt ainakin bloggailun pariin ihan rytinällä, mutta muut kesänvietot saan jättää vielä toistaiseksi.. Viikonloppuna olisi taas kaikkea kivaa menoa, joten koitan lepäillä nyt mahdollisimman paljon jotta paranisin ennen sitä. Pitäkää sormet ja varpaat ristissä mun puolesta että selättäisin vihdoin tän taudin!! 🙁 ♥︎

With love, Silja

Ps. Postauksen kuvat on obvs otettu ennen helteitä, kun mäkin olin vielä tolpillani…


6 Responses to “Edelleen kipeänä”

 1. Janina sanoo:

  Instan puolella kerroit, että olet muuttamassa takaisin Helsinkiin. Meinaatko kuitenkin käydä sun lähihoitaja-opinnot Porvoossa?

  • lifeofsilja sanoo:

   Kirjotan näistä koulu&asumis-kuvioista myöhemmin lisää, mutta hain stadiin kouluun myös! 🙂

 2. P sanoo:

  Feel u! Samassa taudissa nyt menty reilu viikko 🙁 kurkku niin tukossa et hyvä kun vesi menee läpi, eikä mitään pysty syömään. Mullakin oli jo välillä parempi ja nyt taas huonompi, ei jaksais enää!
  Duact on auttanu jonkin verran tukkosuuteen, jos sellasta löytyy/saisit jostain 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Mulle ei sovi ollenkaan duact, vetää limakalvot niin kuivaks et meinaa kuolla siihen kipuun. heh! 😀 Mutta joo, paljon tsemppiä sinne – tää on aiva järkkyä. :((

 3. Rosa sanoo:

  Moi! Mistä toi sun ihana takki on? 🙂

Kommentoi