maanantai 16. heinäkuun 2018

Hair Lyfe

Advertisement

*Kaupallisessa yhteistyössä: Biorion

Nyt kun mulla on jonkun aikaa ollut taas vähän vaaleampi hiusväri, hiukset tarviikin taas paljon enemmän hoitoa ja huomiota. Onneksi mä saan työni puolesta testailla kaikkia uusia tuotteita, ja pystyn valitsemaan aina ’parhaat tuotteet päältä’. Aiemmin söin hiuksia vahvistavia vitamiinejä, mutta nyt oon pitänyt niistä jo jonkun aikaa taukoa, ja hoitanut hiuksia muuten. Oon kokenut muutenkin hyväksi kikaksi välillä vaihtaa tuotteita joita käytän.

Sain alkukesästä Orion Pharmalta testiin uutta Biorionin hiuspohjan hoitonestettä, joka ennalta ehkäisee hiusten lähtöä, sekä edistää uusien hiuksien kasvua. Se stimuloi päänahkaa ja auttaa pitämään hiukset kasvuvaiheessa loppuun saakka. Tuote ei kuitenkaan mun mielestä ’lupaile liikoja’, vaan jatkuvalla käytöllä sen tulokset alkavat näkyä. 🙂

Hoitonestettä levitetään päänahkaan siihen hyvin soveltuvalla pullon nokalla jakaus jakaukselta, ja hierotaan sitten kevyesti päänahkaan. Tuotteen voi laittaa märkiin tai kuiviin hiuksiin – ja mikä tärkeintä se ei jätä hiuksia limaisiksi tai raskaan tuntuisiksi. Itseasiassa päin vastoin, tuote nimittäin kohottaa polymeerien ansiosta tyveä kevyesti ja saa hiukset tuntumaan ilmavammilta. Mulla itselläni on aika liukkaat ja ’lasimaiset’ hiukset, jotka näyttävät helposti lättäniltä ja ohuilta, joten tämä ominaisuus on mulle iso plussa!

Multa kysellään välillä miten onnistuin pääsemään eroon hiustenpidennyskierteestä ja miten oon saanut omat hiukset näin hyvään kuntoon niiden jälkeen. Mullakin se siirtymä oli nimittäin aika karu. 😀 Mutta tämä tuote on ehdottomasti sellainen, jonka toivoisin että olisin sillon tiennyt! Tämä Biorion hoitoneste yhdessä samansarjan laadukkaan shamppoon ja hoitoaineen, sekä säännöllisten latvojen tasotusten kanssa vie varmasti pitkälle hiusten kasvatusprojektissa. Mun esittelemä hoitoneste on saatavilla apteekeissa, ja hinta pyöriin reilun 20€ kieppeillä.

id-kuva

With love, Silja


17 Responses to “Hair Lyfe”

 1. Veera sanoo:

  mistä tuo toppi/body? on! sika makee!

 2. Sini sanoo:

  Moikka! Tuleeko tästä tuotteesta jotain arvontaa joskus? Ihania kuvia!

 3. Susa sanoo:

  Kuinka useasti leikkaat latvoja? Upeat hiukset, onneksi pääsin eroon pidennyksistä!

  • lifeofsilja sanoo:

   Leikkaan oikeestaan aina kun huomaan että ne alkaa hapsuuntumaan, eli ettei latvat oo enää tasaisen pituiset! 🙂

 4. Elina sanoo:

  Mistä tuo body/toppi on ostettu? Upea!

 5. Saana sanoo:

  Vau, näytät upealta! Ja aivan ihana tukka! Saako kysyä millä värillä olet värjännyt? 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiitos 🙂 Vitsi en kyllä enää muista yhtään mikä väri on ollut kyseessä, käytän yleensä jotain ”erittäinkirkas tuhkanvaalea” sävyä!

 6. Myy sanoo:

  Miten oot ikinä edes tarvinnu pidennyksiä nyt parhaat hiusten voimistusvinkit kehiin!

  • lifeofsilja sanoo:

   No älä muuta sano!! Musta tuntuu että laitoin ne aikanaan ”koska muillakin oli” vaikka oikeasti oman tukan kansaan on paras olla! 🙂 Ajattelin tehdä myöhemmin kattavamman postauksen hiustuotteista joita käytän!

 7. xod sanoo:

  Upee tukka ja oot jotenkin ihanan raikas ja kaunis näissä kuvissa!

 8. Sari sanoo:

  Uu kiva kuulla tälläsistä tuotteesta! Oonki ihmetellyt useesti kun livenä sun tukka on kuin rotanhäntä, niin ohut, mut kuvissa näyttää tosi tuuheelle ja kivalle 🙂

 9. Emelie sanoo:

  Ihanaa hiusväri!

  Millä värillä sait noin kylmä vaalean väri? Please kerro koko proseduuri

  Oon ymmärtänyt että oot värjäännyt sen itse nytkin minäkin olen tämmönen sucker for whiteblonde hair kind of ihminen ja vaikka haluis joskus olla vähän tummempi niin kuitenkin palaan aina blondiksi.. ärsyttää vaan kun hiusten kunto pahentaa. Any tips?

  Ja pikaista paranemista sulle! Toivon että kaikki on kunnossa nyt.

  Haleja!

Kommentoi