sunnuntai 12. elokuun 2018

Kukkia ja mekkoja

Vaikka asia onkin oikeasti ihan hölmö, niin mun on pakko sanoa että oon yhdestä mun saavutuksesta tänä kesänä todella ylpeä. Oon nimittäin oppinut käyttämään mekkoja, sekä värejä pukeutumisessa!! En oo oikeastaan ikinä kokenut oloani hyväksi mekoissa tai hameissa, vaan olo on aina ollut todella kömpelö ja alaston. Oon kyllä aina tykännyt kauniista mekoista, mutta ne muutamat yksilöt joita oon omistanut, on aina loppujen lopuksi jääneet kaapin pohjalle asua mietittäessä.

En tosin osaa sanoa mistä tämä muutos on nyt johtunut, sillä en oo mitenkään tietoisesti laittanut itseäni oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Se on enemmänkin tullut ihan luonnostaan? Kai oon vaan halunnut jollain tapaa itselleni hieman naisellisemman fiiliksen, tai sitten extra lämpimät ilmat ovat tehneet oman osansa?

Pakko kuitenkin kertoa teille sellainen seikka jolle mun kaverit nauraa aina ihan kippurassa… Nimittäin mulla on edelleen pakko olla mekon alla turvashortsit! Ihan sama onko mekko lyhyt vai vähän pidempi kuten esim. tässä asussa – shortsit mekon alla on ja pysyy! Parhaaksi oon todennut mustat pienet trikooshortsit, mutta hätätilanteessa oon myös mennyt välillä Tatun bokserit jalassa. :D Yeah!

Mekko NA-KD / Vyö BikBok / Aurinkolasit Gucci / Kengät House of Brandon * /

Huomenna olisikin sitten virallisesti paluu arkeen – arkeen jota en oo kokenut vuosiin… Nimittäin se koulunpenkki kutsuu vihdoin! Fiilikset on vielä todella epätodelliset ja tuntuu etten oo sisäistänyt asiaa ollenkaan. Tuntuu että meen huomenna koululle ihan takki auki, sillä en tiedä yhtään mitä odottaa. :D Lupasin kirjoittaa teille tällä viikolla vähän mun koulujutuista ja siitä miten ne on vielä viime hetkellä muuttuneet, mutta odottamattomien tapahtumien vuoksi palataan niihin alkavalla viikolla. Kivaa viikkoa kaikille! ♥︎

With love, Silja


12 Responses to “Kukkia ja mekkoja”

 1. Ensiksi nauratti turvashortsit, mutta sitten, kuin aloin ajatella niin onpa kätevää! Syksyllä ihan varmasti otan shortsit hameen tai mekon alle käyttöön. Syksyllä tulee ja vilautusvaara on välillä todella suuri. Rakastan kuitenkin itse käyttää mekkoja ja hameita ihan ympäri vuoden. :)

  https://www.siirikiviharju.com

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulla on ehkä matkaa vielä siihen etä käyttäisin ihan ympäri vuoden, mutta it’s a start! :D

 2. Avatar Jonna sanoo:

  Onnea tulevaan! itsekin ennen niin vannoutuneena housujen käytäjänä ostin joskus reilu vuosi sitten ekan mekon ja se on ollut menoa sen jälkeen. En pidä housuja kuin moottoripyöräillessä! Mutta turvashortsit on oltava,ihan reisien hiertymienkin takia.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hauskaa että sulla on sama juttu! Itse tosin edelleen pidän paljon housuja, mutta muutos on silti huomattava!! :)

 3. Avatar Pauliina sanoo:

  Ei se musta oo yhtään hassua, ite pidän myös mekon alla shortseja aina! En vois kuvitellakaan, että lähtisin ilman varsinkaan jos on yhtään lyhyempi mekko :D jotenkin varmempi kun tietää ettei voi vahingossakaan vilautella

 4. Avatar Juuli sanoo:

  Kiva asukokonaisuus! Oon aina vähän vierastanut mekon ja tennareiden yhdistelmää mut jotenkin noi kengät vaan toimii. Paljon tsemppiä koulutielle :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiitos! Vähän sama juttu mulla, tää taisi olla ensimmäinen kerta kun kokeilin! :)

 5. Avatar Henna sanoo:

  Hei wow mun pakko sanoo mä oon aina käyttäny turvashortseja mekon alla. Tosi kiva et joku muukin tekee niin. Mua pelottaa välil et alushousut näkyy tai muuta vastaavaa.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo siis ois ihan kamalaa vilauttaa jotain vahingossa :D mua myös ahdistaa et joku vitsillä nostais hametta tms. hahaha!

 6. Avatar turvashortseilija sanoo:

  Täällä kans yks turvashortsien käyttäjä! Tyköistuvien hameiden/mekkojen alle en laita, mutta tollaisten liehuvien helmojen alle kyllä (koska kyllä, olen onnistunut vilauttamaan takapuoltani pariinkin otteeseen kun tuuli napannut helmasta). Piruetin voimistelushortsit ollut tähän tarkoitukseen tosi hyvät haha :D

 7. Avatar Rsa sanoo:

  Mulla on turvashortsit nykyään aina alla, jos on vähääkään lyhyempi mekko tai hame, joka on vielä sellasta matskua että tuulen mukana saletisti nousee. Porvoossa kun tuppaa tuulemaan melko useesti… :D On paljon itsevarmempi olo, kun tietää ettei vilauttele mitään kriittisiä paikkoja, vaikka kuinka tuulis. Ennenkun löysin turvashortsien maailman, niin aina oli mekoissa ja hameissa tosi epävarma ja epämiellyttävä olo, ja se oli varmaan suurimpana syynä miksen niitä usein käyttänyt. Enemmän mä pidän outona, jos joku ei lyhyen haitulahameen kanssa shortseja käytä :D

Kommentoi