keskiviikko 15. elokuu 2018

Mitä voisin parantaa omassa treenissäni?

Kaupallinen yhteistyö: Fitline

Kuten osa ehkä tietääkin, harrastin nuorempana joukkuevoimistelua kilpatasolla, ja oon saanut sitä kautta mielestäni aika hyvät opit elämään urheilua varten. Harrastuksen luonteen takia sitä oppi jo todella nuorena kaiken terveellisestä ruokavaliosta aina kehonhuoltoon ja niin pois päin. Jostain syystä viime vuodet oon kuitenkin laiminlyönyt todella paljon näitä oppeja, ja oon huomannut negatiivisia vaikutuksia..

Olin ennen pakostikkin todella notkea, mutta tuntu että nykyään se on vain kaukainen muisto. Vaikka oon treenaillut jonkun verran ihan omaksi ilokseni, oon lähes kokonaan unohtanut venyttelyn ja muun kehonhuollon. Varaan jostain syystä usein aikaa vain itse salitreenille, ja ajattelen esimerkiksi että ”venyttelen sitten kotona” tai ”venyttelen ensi kerralla”.. Kuullostaako kenellekkään muulle tutulta? :D

Tämän epäkohdan huomattuani oon tietysti koittanut alkaa panostaa enemmän lämmittelyyn, venyttelyyn jne. kaikkien loukkaantumisten ja vammojen estämiseksi, ja oon huomannut että myös juoksemisen jälkeen tekee ihan hyvää venytellä hetki. Oon myös koittanut tutustua erilaisiin lisäravinteisiin, jotka aiemmin oli mulle vähän hepreaa. Mulla onkin ollut jo hetken käynnissä yhteistyö Fitlinen kanssa, jonka vuoksi oon saanut testiin paljon erilaisia tuotteita, ja tuun aina välillä vinkkaamaan niistä teille.

Tällä hetkellä oon testaillut nimenomaan palautumiseen tarkoitettua Restorate juomaa, sillä pitkän sairastelun ja treenitauon jälkeen on tuntunut ihan hyvältä idealta ottaa kaikki mahdollinen apu käyttöön. En oo mitään kamalan kovaa treeniä vielä uskaltanut tietenkään vetää, mutta ihan perus lenkkeilyn jälkeenkin oon iltaisin tätä juonut. Mulle on tosi tosi tärkeää että lisäravinteet maistuu hyvälle, ja citrus sekä exotic maut on kummatkin olleet mun mielestä tosi freesejä! Restoratesta kerrotaan näin;

 • Sisältää runsaasti sinkkiä. Sinkki edistää normaalia happo-emäs aineenvaihduntaa, edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä ja edistää normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa ja rasvahappoaineenvaihduntaa.
 • Sisältää D-vitamiinia. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

id-kuva

Nauroin niin paljon kun näin Instagramissa kuvan; ”Grow up. We drink water and eat fruits now.” Sillä oon nimenomaan koittanut tsempata itseäni kohti terveellisempää elämäntyyliä. Eikä toisaalta oo edes kovasti tarvinnut tsempata, sillä nautin siitä terveellisestä ja hyvästä olosta joka tulee liikunnasta ja hyvistä elämäntavoista. Nyt sairastellessa muisti jotenkin kuinka kamala olo on kun ei pääse liikkumaan ja syö vähän mitä sattuu, oon saanut hirveet kiksit ihan lenkkeilystä ja kasvispitoisesta itsetehdystä ruusta! :D

With love, Silja


11 Responses to “Mitä voisin parantaa omassa treenissäni?”

 1. Avatar Sari sanoo:

  Vitsi miten ihanan näköinen paikka ulkoilla ja wow miten ihania kuvia!

  Auringonkukat <3

 2. Avatar Minski sanoo:

  Siis mä en osaa venytellä en vaa saa koskaan aikaseks ja sen huomaa, koska nyt oon niiiiin jumissa ku olla ja voi. Lisäks mun pitäs mennä hierojalle mut arvaa saanko sitäkään aikaan :D ihan kauheeta koska haluisin parantaa mun tapani! :D okei. Lupaan tänään lenkin jälkeen ees yrittää venytellä. En ees taivu minnekkää ja sattuu jo pieniki venytys :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Hei joo, sama myös ton hierojan kanssa.. En edes muista kuinka pitkään pitäny mennä :D

 3. Avatar Ano sanoo:

  Tiesitkö että Tatu on vieläkin tinderissä?

 4. Avatar Juuli sanoo:

  Vitsi miten pitkä tukka! Onko ihan sun omaa? Mua alkaa tuskastuttaa tää mun oman pehkon kasvatusprojekti kun etenee niin hitaasti :D Syötkö jotain ravintolisiä tai olisko antaa jotain muuta vinkkiä, jolla sais tukan nopeemmin kasvamaan?

 5. Avatar E sanoo:

  Miten sulla on lähtenyt koulun aloitus käyniin? :) Eikö sulla se nyt alkanut, vai muistanko väärin heh… Olis kiva lukea vaikka jotain koulukuulumisia jossain vaiheessa, jos haluat niitä jakaa tänne. Tsemppiä opiskeluihin! :)

 6. Avatar xod sanoo:

  Ihania raikkaita kuvia susta! Mäkin ootan innolla koulupostauksia :D

 7. Avatar Lilliii sanoo:

  Muakin kiinnostaa koulu, aioit siitä jonkun postauksen tehdä?:)

 8. Avatar sh sanoo:

  Mua kiinnostaa myöskin tosi paljon koulupostaus! Olis kiva kun kertoisit miten päädyit tuohon alavalintaan, miten viihdyt koulussa, mitä odotat koululta ja mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa. Kaikki tällainen kiinnostaa! Olen itse sairaanhoitajaopiskelija :)

  Tsemppiä opintoihin!

Kommentoi