keskiviikko 22. elokuun 2018

So F-ing Tired

Mulla on pari/kolme viimeistä viikkoa ollut jotenkin niin stressaavaa aikaa, että tuntuu kuin musta olisi viety kaikki mehut.. Koko ajan on miljoona juttua mitä pitäisi hoitaa ja ajatella – ja oon mennyt jotenkin ihan lukkoon kaikesta. Nyt en oikeen saa enää mitään aikaan vaan koitan lähinnä selviytyä päivästä toiseen.

Täytyy rehellisesti myöntää etten muista koska viimeksi elämä olisi tuntunut yhtä hankalalta kuin nyt. Oon tavallaan tosi iloinen kaikesta uudesta mitä tässä koko ajan tapahtuu, mutta samalla en tunne oikeastaan mitään. Mood = zombie! Haluaisin vaan päästä omaan kotiin nukkumaan ja nukkua pehmeissä lakanoissa joku sata vuotta Hippo kainalossa. Ongelma on vaan se, ettei mulla tällä hetkellä tunnu oikein missään ’omalta kodilta’. Ja ehkä tää onkin just se suurin syy mun ”uupumukseen”? Oon sellainen ihminen että koti on mun ihan ykkös turvapaikka, ja mun pitää viettää paljon aikaa kotona ihan omassa rauhassa jotta jaksan.

Tällä hetkellä suurin osa mun tavaroista on siis edelleen Porvoossa, mutta en oo pystynyt enää olemaan siellä itse. Muutamia tärkeimpiä juttuja vein eilen uuteen kotiin, mutta mulla ei ole vielä mitään kalusteita jotta voisin asua siellä. Oon siis käynyt nukkumassa äitillä, mutta siellä mulla ei oo sellaista omaa rauhaa jota kaipaan.. Ja ihan kuin tämä kaikki + uusi koulu ja siihen rytmiin tottuminen ei olisi vielä tarpeeksi, mulle on kasaantunut paljon töitä sekä olo on edelleen todella heikko sairastamisen jäljiltä. Oon joutunut ramppaamaan lääkärissä viikoittain.

id-kuva

Paita ja farkut Zara / Aurinkolasit Gucci / Nahkatakki Boohoo / kengät ?

 

Älkää käsittäkö tätä väärin! Mun tarkoituksena ei oo niinkään valittaa, vaan kertoa teille mitä kaikkea mun elämässä on tällä hetkellä meneillään. Uskon ja toivon että vaikka nyt on ihan super rankkaa, elämä alkaa pian rullaamaan entistäkin paremmin. Mulla on vaan nyt niin paljon käsiteltävää ja hoidettavaa, että tässä menee varmasti hetki, että fiilis paranee. :(

With love, Silja


15 Responses to “So F-ing Tired”

 1. Moih sanoo:

  Ihanan rehellinen postaus, älyttömästi tsemppiä Silja ja ihanaa syksyä! Niin kuin itsekkin sanoit tiedät että elämä tulee vielä rullaamaan eteenpäin, you go giiiiiiirl! :) Ja kaiken lisäks näytät todella kauniilta :)

 2. jenna sanoo:

  No ainakin näytät tosi hyvältä :) Tsemppiä <3

 3. Kirsi sanoo:

  Tsemppiä! Aina ei tarvitse olla se supernainen. Tiedän niin tuntemuksesi koska olen käynyt itse samoja läpi jokin aika sitten.
  Ihana että avoimesti niistä kerrot ja jatka näin. Tiedän että vaikka nyt hetkittäin olisikin hiukan eksynyt fiilis kaiken tapahtumien keskellä niin tulet varmasti löytämään sen etsimäsi rauhoittuneen fiiliksen kunhan saat vaan ensin kaikki tarvittavat käytännön asiat järkkään.

 4. Ariel sanoo:

  Huh, tiedän niin tuon tunteen. Koko kevät meni juurikin tuollaisessa sumussa, kun yritti hoitaa kaikki asiat vaan pois alta ja koti oli rempan vuoksi pitkään aivan kaaos, missä ei pystynyt ollenkaan palautumaan. Stressi vaikutti lopulta aivan kaikkeen tuoden älyttömän runsaan hiustenlähdön ja univaikeudet. Onneksi kesä tuli levättyä ja nyt vasta alkaa tuntua palautuneelta. Paljon tsemppiä ja voimia! Kaikki tulee vielä helpottamaan ja pääset lepäämään, toivon mukaan tietysti mahdollisimman pian. ^^

  Muuten tosi nättejä kuvia! Onko sulla pidennykset hiuksissa? Oon aina katsonut, että sulla tosi samanlainen hiuslaatu kuin mullakin (hento/suora) ja kuvissa ponnari hyvinkin paksu, wau. Tässä omien hiuksien kasvua takaisin odotellessa..

 5. Sss sanoo:

  Voin samaistua fiiliksiisi ainakin osittain, itsellä meni lähes koko kesä kahta työtä tehdessä ja olin melko poikki kun vihdoin pääsin lomalle… sullakin kun on tullut paljon muutoksia lyhyessä ajassa ja opiskelu (jonka aloittaminen on aina raskasta kun uutta asiaa tulee niin paljon lyhyessä ajassa) on varmasti vienyt mehuja entisestään. Voin kertoa että alun jälkeen se kyllä helpottaa kun siihen arkirytmiin tottuu.

  Täytyy muuten sanoa et näytät tosi hyvältä näissä kuvissa, hoikkuus pukee sua täydellisesti!

 6. Olli sanoo:

  Pitkasta aikaa luin sinun blogia. Toivottavasti elama alkaa sujua taas.:) Loydat viela paikan joka tuntuu kodilta ihan varmasti. Tsemppia!

 7. camilla sanoo:

  Ei se ole valittamista, jos purat oloasi ja kerrot, että nyt tuntuu pahalta. <3 Puhuminen auttaa ja on tärkeä osa omaa jaksamista ja hyvinvointia. Välillä menee hyvin ja välillä taas elämä kasaa kaikki raskaat asiat samalle ajanjaksolle, jolloin yksi päiväkin saattaa tuntua ihan jäätävän suurelta taakalta.

  Itse otin sunnuntaina koko päivän itselleni. Tein asioita joista tykkään ja olin myös tekemättä yhtään mitään. Sen jälkeen oli parempi fiilis ja sai to do-listalta vedettyä pari stressannutta tehtävää yli. Tarvii niitä hyviä asioita, jotta on energiaa tehdä niitä huonompia. <3 Tsemppiä!

 8. Annie sanoo:

  Tuo kotijuttu kuulostaa niiin tutulta! Mullekin koti on aina ollut sellainen ns. turvapaikka ja introverttina ihmisenä tarvitsenkin sellaista omaa paikkaa ja aikaa lepäämiseen ja voimien keräilyyn. Hyvin harvoin edes kutsun omaan kotiini ketään vieraita.

  Nyt kuitenkin olen muuttanut opiskelemaan vieraaseen kaupunkiin ja kimppakämppään. Kaikki uudet kuviot stressaavat ja ahdistavat ja nyt ei edes pääse sillä lailla omaan rauhaan missään kun tuolla kimppakämpässäkin on koko ajan vähän ns. vieraskorea olo. Viikonloppuisin tulen majailemaan välillä vanhempieni luona ”kotipaikkakunnalla”, mutta kun sieltä on jo vuosia asunut poissa, niin ei sekään oikein kodilta tunnu.

  Tsemppiä sinulle syksyysi <3

 9. Rosa sanoo:

  Luulen että sinulla kestää hetki ainakin alitajuisesti ”toipua” kaikesta mitä oot nyt käynyt läpi. Oot hetki sitten eronnut, ja vaikka sitä luulisi että on kaiken käsitellyt, niin ei se aina ole niin. Hetki sitten järjestit kotia ja elämää Porvooseen, sitten kaikki odotukset ja unelmat kaatuivatkin. Nyt olet taas etsimässä suuntaa elämällesi.. Älä käsitä väärin, se on äärettömän hieno asia että olet uskaltanut ottaa tällaisen suuren harppauksen eteenpäin, mutta mieli ja keho tulee usein jälkijunassa, joten parasta mitä voit tehdä on että olet armollinen itsellesi. Nyt on kaikkea uutta meneillään ja edessä, mutta anna itsellesi aikaa. Nyt juuri ei tarvitsekaan jaksaa mitään erityistä.

  Elämä varmasti näyttää vielä hyvät puolensa, ja sitten kun olet päässyt ”kunnolla jaloillesi”, niin tajuat kuinka stressaantunut tässä hetkessä olit.

  En toki tiedä tilannettasi, voin olla väärässäkin! Tykkään vaan analysoida, koska itselläni oli samankaltainen elämänmuutos takana, mutta nyt alkaa helpottaa uupumuksen jälkeen.. Tsemppiä paljon Sinulle <3

 10. Usko vaan, että kaikki aina muuttuu parhain päin ja kaikella on tarkoitus! Tsemppiä syksyyn! :)

 11. Anna sanoo:

  Mulla ollut kans vähän samanlainen tilanne- tosi paljon käsiteltäviä asioita+ uus koti ja koulu ym. Se on tosi hankalaa, mut voin luvata et vielä helpottaa! Anna ittelles aikaa, ehkä karsi jotain työjuttuja jos vaan mahdollista. Keskity asioihin mitkä on tärkeitä ja mistä tulee hyvä mieli. Muista, et sulla on ihmisiä (ja elämiä) jotka rakastaa sua. Ihan tosi hurjasti tsemppiä sulle!!❤️

 12. Kysymys sanoo:

  Oletteko eronneet Tatun kanssa? :o

 13. Krishna sanoo:

  Tsemppiä! Mieti miten ihanalta se hetki tuntuu kun pääset vihdoin omaan kotiin ja omaan sänkyyn ja kaikki tavarat on ainakin suunnilleen paikoillaan :) se päivä tulee vielä! :D
  Ja siis aivan ihanat noi farkut!!

 14. Minna sanoo:

  No huh, upeelta ainakin näytät vaikka väsymys painaiskin :) <3

 15. Minna sanoo:

  Ja hei mitä huulipunaa sul on täs huulissa? :)

Kommentoi