sunnuntai 02. syyskuun 2018

Life it goes on, what can you do?

id-kuva

Viime postauksessa kirjottelin teille vähän huonompia kuulumisia, ja itseasiassa olo ton jälkeen sitten pahenikin vielä. Ei riittänyt että olin henkisellä tasolla poikki vaan mun kunto meni taas huonompaan suuntaan ja joudinkin olemaan koko viimeviikon sairaslomalla.

Nyt kuitenkin tuntuu taas että oon saanut voimat takaisin, ja olo on tosi energinen ja hyvä. Mulla on vielä parikin eri checkup:ia sairaalassa, mm. kaulan ultraus sen varalta ettei sinne ole jäänyt mitään tulehdusta, sekä tietysti niitä hiton verikokeita. Tuntuu ettei mussa oo kohta enää verta jäljellä kun niitä on koko kesä jo otettu, ja kaiken lisäksi se neulan laitto on musta maailman ällöintä. :D

Tänään mulla on ollut todella työntäyteinen päivä, sillä oon oletettavasti aika jäljessä monen deadlinen kanssa.. Onneksi Nata oli ihana ja tuli jeesaamaan mua kuvien kanssa, ja kaikenlisäksi toi mulle lainaan läppärin laturin, sillä jätin omani äitin luokse. Huoh! Lisäksi pitäisi vielä lähteä tekemään kunnon kauppareissu, ja ajatelin suunnata ekaa kertaa Kampin K-markettiin ruokaostoksille. Jännää! Keskustassa asuessa on kyllä se huonopuoli ettei ole oikeen mitään isoja ja hyviä ruokakauppoja, mä en ikinä löydä jostain Alepasta mitään ostettavaa..

With love, Silja

 


8 Responses to “Life it goes on, what can you do?”

 1. Avatar Nina sanoo:

  Ootko alottanut jo koulussa?

 2. Avatar Janeksk sanoo:

  Siis ihan mielettömän hyviä kuvia!

 3. Avatar Sini sanoo:

  En tiedä missä päin keskustaa asustelet, mutta itse keskustalaisena käyn kaupassa Bulevardin S-marketissa :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Se on kyllä hyvä! Ennen kävin kanssa kun asuin Punavuoressa, mut nyt Krunikassa niin vähän pitkä matka. :( Toi Kampin K on kyllä tosi hyvä ja pääsee sporalla suoraan. :)

 4. Avatar Ellla sanoo:

  Hakiksessa on S-market ja Kaisaniemen metroasemalla K-superi! :)

 5. Avatar Nyymi sanoo:

  Ruoholahden Cittariin pääsee nopeasti metrolla.

Kommentoi