maanantai 10. syyskuun 2018

Last Week In Pictures

Mä koitin viime loppuviikosta ottaa muutamia ihan sattumanvaraisia kivoja kuvia, vähän siihen tyyliin millaisia mun postaukset oli blogin alkuaukoina. 🙂 Koulu vie aina viikolla multa aika paljon voimia ja aikaa sillä päivät on aika pitkiä. Mun koulunkäynnistä onkin tullut itseasiassa mulle paljon kyselyitä!? En kuitenkaan oikeastaan tiedä mitä mä voisin siitä teille kertoa? Jos on jotain kysymyksiä niin voisin hyvin vastailla vaikka tän postauksen kommenteissa teille. En oo itse kovin innostunut kuulemaan muiden koulujuttuja, joten asia tuntuu mulle vähän vieraalta tuoda tänne blogin puolelle..

Oon nyt pikkuhiljaa alkanut sisäistää tätä mun uutta kotipaikkaa, ja arki tuntuu jo Hiponkin kanssa paljon kivemmalta täällä. Oon koittanut liikkua ja ulkoilla paljon näissä uusissa maisemissa, sekä tehdä kaikenlaista jotta saisi sellaisen kotoisan fiiliksen. Mulla oli myös yksi rakas ihminen täällä käymässä loppuviikosta, ja meillä oli ihan super kivaa. 🙂 Syötiin hyvin, chillailtiin, käytiin lenkillä sekä drinksuilla yhdessä mun lempipaikoista, Holidayssä joka sijaitseekin ihan mun kodin vieressä nyt. Nautin niin paljon ihan vaan kävelemisestä näissä maisemissa.

id-kuva

Neule&Farkut House of Brandon / Lenkkarit Nelly  (tuotteet saatu)

Perjantaina puolestaan kävin pyörähtämässä Lissun kanssa PR-toimistolla, mun äidillä syömässä sekä viettämässä iltaa, jonka jälkeen tulin sitten ihan vaan kotiin rentoutumaan. Lauantaina puolestaan treffasin Rosannaa kuten ehkä Instagramin puolelta osa näkikin. Käytiin syömässä Brondassa ja jatkettiin sitten iltaa ihan pilkkuun saakka. 😀

En muista koska oisin käynyt viimeksi tuulettumassa tohon malliin, ja vaikka meillä olikin ihan super hauskaa, niin sain taas pienen muistutuksen siitä miksi käyn ulkona niin harvoin. 😀 Sunnuntai menikin sitten aikalailla peiton alla iltaan asti, oli sen verran hirveä olo….

 

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! ♥︎

With love, Silja

 


9 Responses to “Last Week In Pictures”

 1. Emma sanoo:

  Millon tulee hiustenhoito postausta? 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Mulla on aika paljon sairastelun takia kaikkea rästissä mutta koitan tehdä sen pian! 🙂 xx

 2. S sanoo:

  Mukava kuulla, että olet alkanut kotiutua. Muutokset vie tietysti aikaa ja niihin tottuminen. Kruna on kyllä ihanaa seutua tai itse tykkään niistä vanhoista taloista siellä :). Tuli mieleen, että millaista on ison koiran kanssa eläminen ilman autoa? Sullahan ei vissiin autoa ole? Tuoko se haasteita tai miten hyvin julkisilla kulkeminen sujuu ja onko joskus tullut jotain ennakkoluuloja tai ettei ole päässyt johonkin kyytiin Hipon rodun vuoksi? Kiinnostaa siksi kun olen hankkimassa samantyyppistä koiraa ja joskus ehkä muutto olisi Helsinkiin :). Tosin siellä taitaa aika hyvin pystyä liikkua ihan kävellenkin ja kaikki on kävelymatkan etäisyydellä. Mukavaa syksyn alkua sinulle ja Hipolle :)!

  • lifeofsilja sanoo:

   Hippo kulkee tosi nätisti ihan bussista, ratikasta, junasta aina taksiin. 🙂 Ei oo ikinä ollut mitään ongelmaa sen suhteen! Kiitos samoin!

 3. Julle sanoo:

  Moikka, oon seurannu sun blogia useemman vuoden ja en nyt haluu olla mitenkää ilkee tai tungetteleva, mut ois kiva kuulla et miks muutit takas helsinkii ja ootko viel kumminki parisuhtees, ja ois kiva jos tekisit jonku kotipostauksen! Ihanaa syksyä:)

  • lifeofsilja sanoo:

   Joo eli ei tosiaan seurustella enää Tatun kanssa. Ja muutin sen takia takaisin Helsinkiin. Varmasti tulee kotipostausta heti kun saan vähän paikkoja kuntoon, jätin vaan ison osan mun kalusteista Tatulle, koska esim. mun 180cm sänky olisi ollut tänne liian iso.. 😀

 4. Senni sanoo:

  Hippo on kyllä niin soma koira 🙂 Mutta niin, sä siit erosit Tatusta? Onks sulla antaa mitään tsemppivinkkejä, erosin ite viikko sitten mun pitkäaikasesta poikaystävästä enkä tiedä miten pääsen yli 🙁 Ymmärrän kyllä jos on liian henkilökohtanen viesti etkä haluu julkaista. Mutta tsempit sullekki <3

  • lifeofsilja sanoo:

   Joo ollaan erottu. Mulle itselleni on tosi tärkeetä että en oo enää tekemisissä sen ihmisen kanssa, ja itseasiassa oon varmaan blokannutkin tatun joka paikassa, etten nää mitään hänen juttujaan vahingossa missään somessa. 😀 Sit keskityn omiin asioihin, pidän itseni kiireisenä, nään paljon kavereita jne. mieluista puuhaa. Tietysti silti välillä tulee tosi kurja fiilis ja ikävä, mutta ne vaan kuuluu asiaan. :(<3 Koitan myös miettiä sitä miksi erottiin, ettei tuu liian ikävä haha!

 5. xod sanoo:

  Olis kiva kuulla ihan vaan jotain yleistä höpöttelyä koulusta, miten se on lähtenyt sujumaan, millaisia päivät on, mitä oikeasti opiskelet, mihin erikoistut, millaista työtä haluat jatkossa tehdä… 🙂 yms

Kommentoi