tiistai 11. syyskuun 2018

Quick Morning Workout + arvonta!

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä FitLine-tuotteiden kanssa.

Nyt kun koulu tosiaan startannut, on pakko myöntää että mulle on kyllä ollut vuosien jälkeen aikamoista tappelua saada rytmi sellaiseksi, että jaksan aamulla herätä kukonlaulun aikaan ja suunnata koko päiväksi koululle..

Aika äkkiä mulle tuli siis selväksi, että en voi mennä enää mulle tuttuun tapaan kahdentoista aikaan nukkumaan, sillä oon tottunut nukkumaan jotain 10h yöunia ja ne ei tässä tapauksessa toteudu lähellekkään. Jo ensimmäisen koulupäivän jälkeen olin alkuillasta niin väsynyt, että meinasin kirjaimellisesti nukahtaa pystyyn (tietty myös sairastelu on tuonut oman lisänsä tähän..). On siis opeteltava menemään oikeasti ajoissa nukkumaan, jonka lisäksi oon turvautunut myös muihin apukeinoihin..

Kuten kerroin aiemmin, mulla on FitLinekaupallisen yhteistyön puolesta paljon erilaisia lisäravinteita testissä, ja tää Activize on ollut nyt mulla sen Restoraten lisäksi oikeastaan päivittäisessä käytössä. Näiden tuotteiden sisältämien vitamiinien ja mineraalien puolesta voisin kyllä sanoa, että nää sopii hyvin muutenkin aktiivisille ihmisille, vaikkei kovaa treenaamista harrastaisikaan (kuten en minäkään). Activize auttaa siis edistämään normaalia energia-aineenvaihduntaa, auttaa vähentämään väsymystä sekä edistää hermoston normaalia toimintaa. Se sisältää mm. C-vitamiinia, B2-vitamiinia, Biotiinia ja Niasiinia. Juon itse tätä aina aamuisin aamupalan yhteydessä. :) Lisää infoa tuotteesta täällä.

Ajattelin myös tässä samalla jakaa teille mun nopean aamutreenin, mikä oikeasti piristää vaikka välillä onkin ihan suuuper vaikea löytää sitä motivivaatiota herätä 15 minuuttia aikaisemmin.. Mun on kuitenkin pakko käyttää koiraa ulkona jne. ennen kouluun lähtöä, joten rutistan nopean treenin aina siihen samaan syssyyn.

Mun nopea aamutreeni: 

20 x haarahyppyjä

20 x kyykkyjä

20 x askelkyykkyjä kummallakin jalalla

20 x jotain vatsalihaksia

1min lankutus


Arvonta: Kommentoi mulle tähän postaukseen ootko kokeillut ikinä FitLinen tuotteita, ja osallistut mukaan Activize tuotepaketin arvontaan. Tuotepaketteja, jotka sisältää Activizen sekä turkoosin shakerin on jaossa 3 kpl. :) Tarkat kilpailusäännöt löydät täältä.

 

With love, Silja


109 Responses to “Quick Morning Workout + arvonta!”

 1. Avatar Niina sanoo:

  En ole testannut :)

 2. Avatar Maria sanoo:

  En ole vielä kokeillut, mutta kiinnostaisi kyllä testata toimiiko mullekin.

 3. Avatar anna s. sanoo:

  En ole koskaan vielä kokeillut :)

 4. Avatar Virve sanoo:

  En ole vielä kokeillut, mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla näin kahden pienen lapsen äitinä. Josko saisi apua tähän krooniseen väsymykseen

 5. Avatar Nelli sanoo:

  En ole kokeillut, mutta haluaisin ehdottomasti testata mitä vaikutuksia tuotteilla on.

 6. Avatar Helinä sanoo:

  En ole kokeillut, mutta hyvältä kuulostaa :)

 7. Avatar Satu sanoo:

  En oo! Ois mahtava kokeilla ☺️

 8. Avatar hilkka sanoo:

  En ole vielä kokeillut, kiinnostaisi kyllä :)

 9. Avatar TiaB sanoo:

  En ole vielä kokeillut, piristäisiköhän vastasyntyneen mukana tullutta univajetta

Kommentoi