torstai 13. syyskuun 2018

Miten pukeudun kouluun?

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Muistan edelleen elävästi, kun nuorempana uuden koulun tai ihan vaan uuden lukuvuoden alkaessa stressasin aina kamalasti sitä mitä pukisin ensimmäisenä päivänä kouluun. Sitten sitä samaa panostusta jatkui aina ehkä muutamat ekat kuukaudet kunnes pikkuhiljaa aamuisin teki vaan mielummin mieli nukkua ne pari ekstra minuuttia. 😀

Nykyään oon mun pukeutumisen suhteen niin mukavuudenhaluinen, etten edes jaksanut miettiä tälläisiä juttuja koulun alkaessa – vaikken tuntenut sieltä ketään. Muistaakseni ensimmäisenä päivänä laitoin farkut jalkaan ja koitin näyttää edes vähän skarpilta, mutta sen jälkeen mun koulu-look on ollut lähinnä yoga pantsit ja joku mukava iso huppari. 😀

Mulla on kuitenkin usein koulun jälkeen jotain muuta menoa, joten on ollut pakko ihan vähän ryhdistäytyä tän mun pukeutumisen kanssa. Mukavuudesta en kuitenkaan suostu tinkimään, sillä on oikeasti aika puuduttavaa istua epämukavissa vaatteissa kahdeksasta neljään..

Listasin teille muutaman ihan perus jutun, jota itse suosin koulupukeutumisessa:

 • Oversize neuleet ja paidat, kuten näissä postauksen kuvissa. Mun mielestä on kuitenkin kiva, että asussa on aina joku yksityiskohta, ja siksi rakastan ton collegepaidan helmaa (linkki alhaalla). 🙂 Ps. Kukaan ei myöskään huomaa jos pitää avata housut hahahah!
 • Mukavat kengät! Vaikka koulussa ei tuu mitenkään hirveesti käveltyä, kengät vaikuttaa paljon mukavuuteen. Onneksi noi ”dad sneakerit” on nyt tosi in, en keksi mukavampia kenkiä!
 • Strechfarkut!! En kyllä itse oikein muita enää edes käytä..
 • Neulemekot on taas syksyn tullen vieneet mun sydämen, ja ne on ihan parasta kouluun sukkahousujen kanssa!! Multa onneksi löytyy kotoota paria erilaista, mutta kuolaan silti lisää niitä. Esim. tämä on niin ihana!

 

Paita Täältä House of Brandon/ (saman tyyliset) Farkut Täältä(saman tyylinen) Nahkatakki Täältä  / Lenkkarit Nelly

With love, Silja


6 Responses to “Miten pukeudun kouluun?”

 1. Si sanoo:

  Miten oot viihtynyt siellä koulussa? Miltä ala tuntuu nyt tämän ensimmäisen kuukauden perusteella? Oletko ajatellut hakeutua amk:hon hoitoalalle? 🙂

  Sitten semmonen hauska kysymys jostain tyhjästä: oletko koskaan ajatellut lentoemännän ammattia? 😀

 2. Sara sanoo:

  Mitä sulla on huulissa näissä kuvissa? Syksyinen sävy 🙂

 3. Elina sanoo:

  Huh, kuinka pitkiä koulupäiviä! Tsemppiä opiskelujen kanssa 🙂

 4. Kaitlin sanoo:

  Tosi kiva tää kuvien asu 🙂 Olisko suosituksia, mistä ostat yoga pantsit?

 5. Nea sanoo:

  Ihan täydellinen arkirientojen asu. Sopivasti naisellinen, mutta kuitenkin sporttinen. Toi asu päällä voi tosiaan mennä melkein mihin vaan.

  Tykkään sun asupostauksista tosi paljon, joten niitä lisää, kiitos! 🙂 Itsekin olen sitä mieltä, että asuissa mennään mukavuus edellä. Onneksi nykyään löytää melko helposti mukavia, mutta tyylikkäitä vaatteita.

  Minkä merkkiset noi farkut on? Sävy on jotenkin ihan super 🙂

 6. Juuso sanoo:

  Pitää todeta että on aika näyttävä nuori kaunotar, damn!

Kommentoi