tiistai 25. syyskuun 2018

Feels Like Home

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Mun koti on vielä todella keskeneräinen ja täältä puuttuu paljon tärkeitä juttuja, mutta yhtenä ihan ensimmäisenä tavarana toin tänne mun taulut. Niillä saa nimittäin aikaan niin paljon kodikkuutta, sekä sellaista omaa fiilistä. 🙂

Kuten oon joskus aiemmin kertonutkin, meillä oli vanhassa kodissa paljon Desenion tauluja siellä sun täällä, ja viimeksi kesällä tilailin heiltä uusia juttuja. Mä itse tykkään ehdottomasti sisustaa vuodenajan mukaan, ja joten sillon tilasin paljon hempeän värisiä ja trooppisia tauluja – oli palmuja ja kesäistä katua… Nyt hetki sitten vaihdoin jo enemmän ”syksyisiä” tauluja seinille, ja ihastuin taas uudestaan tohon mun vanhaan lemppariin, eli yllä näkyvään sini-kultaiseen ns. öljyvärin näköiseen tauluun. En tiedä mikä siinä on, mutta tykkään siitä edelleen tosi paljon. 😀

Mulle onkin kertynyt aika läjä erilaisia juliseita, joita vaihtelen sitten noihin erikokoisiin kultaisiin kehyksiin vähän fiiliksen ja sisustuksen mukaan. Mun mielestä nimenomaan se on Deseniossa ihan mahtavaa, että pienelläkin budjetilla voi laittaa osan sisustuksesta ihan uusiksi. 🙂

Alla näkyy myös mun villikortti, jonka tilasin hetki sitten ihan vaan tänne mun uuteen omaan kotiin, kun saan nyt ihan itse vastata koko sisustuksesta.. 😀 En usko että pinkki, jätti kokoinen S-kirjain, olisi ollut Porvoossa hitti. Heh!


Mulla on teille nyt tuttuun tapaan myös alekoodi, mikäli sielläkin polttelee laittaa kotia vähän syys-kuntoon. Koodilla LIFEOFSILJA saat 25% alennusta julisteista 25.-27.9. välillä. Tämä ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita. Kannattaa myös ottaa @desenio Instagramin puolella seurantaan, sillä sieltä saa super paljon inspiraatiota!

With love, Silja


8 Responses to “Feels Like Home”

 1. Milla sanoo:

  Kiitos alekoodista! Olin miettinyt pitkään tilaavani kaksi taulua uuteen kotiini ja nyt koodin avulla sain vihdoin aikaiseksi tilata 🙂

 2. Eveliina sanoo:

  Hei, mistä tuo ihana paita sun päällä on? Olen pitkään etiinyt juuri tuollaista paitaa!

  • lifeofsilja sanoo:

   Paita löytyy na-kd:ilta, ja sitä oli tosi monessa värissä! 🙂

 3. Emma sanoo:

  Värjäätkö aina vain tyvikasvun vai laitatko raitoja? 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Yleensä vain raidoitan hiuksia, mutta nyt en ees muista mitä oon viimeksi tehnyt koska siitä on niin pitkä aika. 😀

 4. x sanoo:

  Noi mustavalkoiset, hieman rosoiset kaupunkikuvat miellyttävät itseäni eniten. Niistä silmät jää etsimään kaikkea mielenkiintoista. Ystäväni harrastaa juurikin tätä kaupunkivalokuvaamista ja hänen ottamistaan kuvista saa upeita tauluja, parasta jos kuva vieläpä jostain tutusta paikasta.

  Ihana matto! Laitathan lisää sisustuskuvia uudesta kodistasi, kun olet asettunut kodiksi ja tavarat ovat paikoillaan. Kaikki nerokkaat säilytysvinkit kylppäriä ja eteistä koskien olisivat tervetulleita.

  • lifeofsilja sanoo:

   Mä tykkään kans tosi paljon niistä! 🙂 Ja muutenkin hienosta arkkitehtuurista!

   Varmasti on tulossa kaikkia koti juttuja, kun saan vähän sisustusta valmiimmaksi! <3

Kommentoi