sunnuntai 21. lokakuu 2018

Mitä on mikroneulaus?

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa

Siis rehellisesti sanottuna oon vuosia halunnut päästä kokeilemaan mikroneulausta, mutta se on omalla tavallaan vähän pelottanut mua (pelkään piikkejä). Nyt kun multa kysyttiin että haluaisinko testata jotain Swiss Clinicin tuotteita, repäisin ja sanoin että mua kiinnostaisi ihan hirveästi päästä kokeilemaan tätä mikroneulaus-rullaa.

Oon siis käyttänyt Swiss Clinicin Skin Rolleria nyt yhden hoitojakson ajan, eli noin 6 kertaa. En oo siis vielä päässyt näkemään parhaita mahdollisia lopputuloksia mitä tulee esim. kasvojen arpiin, mutta jo ihan muutaman ensimäisen käyttökerran jälkeen ihossa näkyi selkeästi muutoksia. Niistä lisää postauksen lopussa!

id-kuva

Mitä on mikroneulaus?

Mikroneulauksella tarkoitetaan ihonhoitomenetelmää, jossa pikkuriikkisillä neuloilla tehdään ihoon pieniä reikiä, jotka auttavat ihoa uudistumaan ja paranemaan. Mikroneulaus on vanha menetelmä joka tuo apua esimerkiksi arpiin, pigmenttiläiskiin sekä ikääntymisen merkkeihin! Se toimii myös hyvänä anti-aging hoitona ja vähentää epäpuhtauksia.

Iholle syntyy neulauksen seurauksena tuhansia pieniä reikiä, jotka lisäävät ihon verenkiretoa sekä stimuloivat kollagenin ja elastiinintuotantoa. Lisäksi kanavat saavat myös hoitotuotteet imeytymään syvälle ihon kerroksiin ja iho pääsee uudistumaan luonnollisesti.

Vinkkejä mikroneulaukseen:

 • Hygienia on tässä kaiken a ja o!! Hoito tehdään aina puhdistetulle iholle ja skin roller desinfioidaan joka kerta huolellisesti käytön jälkeen siihen soveltuvalla aineella.
 • Tee hoito illalla. Iho on ilta- ja yöaikaan vastaanottavaisimmillaan, jonka lisäksi ainakin omat kasvoni punoittavat kovasti hoidon jälkeen. :D Eli ei tulisi mieleen lähteä muutamiin tunteihin mihinkään ihmisten ilmoille (tai tietenkään laittaa mitään meikkiä kasvoille).
 • Jokaisessa pakkauksessa on tietysti ohjeet mukana, mutta oikea tekniikka on tärkeää. Ensimmäiset hoitokerrat kannattaa tehdä hellin liikkein.
 • Skin Revival rullia on paria erilaista; kasvoille ja vartalolle. Myös piikkien pituuksissa on kahta pituutta. Mulla on se pisin vaihtoehto eli 0,5mm.

Tuloksista:

Kuten tiedätte, niin mä oon muutamat viime vuodet taistellut aina välillä tosi huonon ihon kanssa, ja vaikka iho onkin nyt ihan hyvässä kunnossa, on se jättänyt omat jälkensä. Mun iho ei ole ollut kovin tasaisen värinen ja siihen on jäänyt jonkun verran häiritseviä arpia (posket ja leuka). Lisäksi koin että mun iho oli aika samea.

6 hoito kerran jälkeen ihon sävy on heti tasaisempi ja iho näyttää ihanan kuulaalta! Jos noita muutamia arpia ei olisi, en käyttäisi varmaan ollenkaan meikkivoidetta. :D Oon ollut tosi tyytyväinen tuloksiin mitä oon tähän mennessä saanut, ja odotan innolla josko noi viimeisetkin arvet lähtisi pois pian! Varmaan sanomattakin selvää että oon tykännyt tästä paljon.

 


Alennuskoodilla ’silja20’ saatte -20 % koko Swiss Clinicin valikoimasta. Koodi on voimassa kuukauden ajan, ja kannattaa ehdottomasti hyödyntää nyt mikäli oot ajatellut jonkun tuotteen hommaamista! Oon aiemmin itse käyttänyt mm. Ripsi- ja kulmakarvaseerumia, voit lukea niistä täältä.

Lisäski Swiss Clinicin sivuilta löytyy ihan huippu Digital Beauty Advisor, joka auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet vastaamalla muutamaan kysymykseen. :) Löydät sen täältä!


With love, Silja


13 Responses to “Mitä on mikroneulaus?”

 1. Avatar Ella sanoo:

  Oon harkinnut tän testaamista jo jonkin aikaa! Mietin vaan, että infektioriski varmaan kasvaa jonkun verran, kun iho on täynnä pieniä reikiä?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   No ne reiät ei ihan hirveen kauan oo iholla auki, mutta tietysti pitää pitää hyvää huolta rullan puhdistamisesta ja siitä että iho on puhdas jne.

 2. Avatar Emma sanoo:

  Mitä ihonhoitotuotteita käytät kun sun iho on noin hyvässä kunnossa? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä oon koittanut karsia mahdollisimman paljon tuotteita pois, koska uskon että muutama hyvä tuote toimii parhaiten. :) Pesen meikit Diorin Hydra Life lotion to foam puhdistusvaahdolla, jonka jälkeen laitan Lumenen Artic Dew -seerumia ja Vichyn Slow Age kasvorasvaa. Kerran viikossa about teen vielä Madaran Smart kasvonaamion. :)

 3. Avatar Sj sanoo:

  Mua kiinnostaisi tietää, voiskohan tää auttaa haalentamaan ja lähtemään pilalle mennyitä microblading kulmia?:)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Vitsi mä en osaa kyllä suoraan vastata, kannattaa ehkä laittaa jotain kautta Swiss Clinicille viestiä? Instagram tai facebook varmasti toimisi hyvin? :) Voin myös itse kysellä ja palata vastaamaan tähän kun tiedän. :)

 4. Avatar Sari sanoo:

  Vaikket vissiin bloggaa enää ni jos joskus satut huomaa tän ni Ootko ikin ajatellut kasvattaa tuota sun omaa ruskeeta väriä takas? :-) vois sopia sulle tosi hyvin!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mun oma hiusväri on vaalea, mutta tietysti toi uusi hius näyttää tummemmalta kun se ei oo vaalentunut auringossa yhtään ja tulee kontrasti vaalennettuun hiukseen. :) Haluaisin tosi kovasti sen takaisin, mutta on aika projekti kasvattaa :(

   • Avatar Miisa sanoo:

    Tiesitköhän että hiusväri voi muuttua vuosien myötä, just vaaleasta tummaksi ja useilla näin käy, ja näyttäisi käyneen myös sinulle vaikka toisin haluaisitkin uskotella :D myös tuo kulmakarvojen tumma väri paljastaa sen hiuksen todellisen värin ja aika tummalta se minusta näyttää! Ei oo tarkotus ärsyttää tai mitään mut siis ajattelin vain sivistää:D

    • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

     Tottakai tiedän, mutta tiedän myös ettei väri ole luonnossa samanlainen kuin näissä kuvissa. :) Ihan perus suomalainen maantienharmaa! Mun kulmakarvat on lapsesta asti olleet tummat, vaikka tukka oli valkoinen.

 5. Avatar Emma sanoo:

  Mistä marketin shampoista/hoitoaineista oot tykännyt? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Käytän aina välillä Garnierin Fruktis shampoota ja hoitsulla koska tuntuu et ne saa mun hiukset kasvamaan kovempaa, vaikka se ei kai käytännössä oo mahdollista. :D Lisäksi tykkään OGX:n tuotteista paljon!

 6. Avatar Jennifer sanoo:

  Oot nykyään jotenkin tosi paljon freshimmän ja kauniimman näkönen! :)

Kommentoi