tiistai 06. marraskuu 2018

Pikkuhiljaa kohti joulua + Arvonta!

Kaupallisessa yhteistyössä: Glade

Mä oon tänä vuonna hieman kapinoinut joulua vastaan, ja rehellisesti sanottuna mua on ärsyttänyt ihan älyttömästi jo kuukausi sitten alkanut jouluhypetys. Tuntuu että jengi joi somen perusteella glögiä jo joskus syyskuun lopussa, ja varmaan ensimmäistä kertaa ikinä mä en oo itse odottanut jouluntuloa yhtään. Yleisesti oon kyllä itsekkin suht ’joulufani’, mutta nyt tuntuu että syksy meni ohi aivan liian nopeasti…

Nyt kun halloween on kuitenkin saatu alta pois, uskalsin kaivaa kaapeista Gladen lähettämät jouluntuoksuiset kynttilät, sekä mun hopeisen ”joulukuusen”. Näin tunnelma ei ole mun makuun vielä liian jouluinen, mutta kuitenkin ehkä pikkuhiljaa sinne suuntaan valuva. :D Kynttilät vaan tuo kotiin niin ihanaa tunnelmaa, ettei niitä pysty olla fiilistelemättä.

id-kuva

Mun bloginkaan puolella ei oo tainnut olla yhtään syksyn hehkutusta; kynttilöiden polttamista tai vilttiin kääriytymistä? Joten ehkä nyt olikin sitten jo korkea aika. Kyllä te tiedätte tän stoorin jo, mutta onhan se nyt vaan aina yhtä ihanaa kesän jälkeen rauhoittua kotiin. :) Mä oon itse koittanut nyt syksyllä tsempata lukemisen kanssa, joten on ollut tunnelmallista laittaa kynttilöitä palamaan ja hiljentyä lukemaan.

Glade lähetti mulle ison läjän heidän ihania tuoksukynttilöitään kolmessa eri tuoksussa. Toi ikkunalaudalla näkyvä valkoinen on ehkä siinä mielessä mun lemppari, että Sheer Vanilla Blossom -tuoksu sopii mun mielestä käytettäväksi ihan ympäri vuoden. :) Sitten multa löytyy myös kahta jouluisempaa tuoksua eli Spiced Applea sekä Apple&Cinnamonia. Noissa isoissa kuvissa näkyvissä kynttilöissä on 52h polttoaika, joiden lisäksi löytyy myös pienempiä kynttilöitä. Ahh, mä rakastan tuoksukynttilöitä. :D


ARVONTA! Osallistu mukaan Glade tuotepaketin (arvo 22€) arvontaan kommentoimalla mulle, mikä tuoksu tuo sulle mieleen kivoja muistoja? :) Arvonta päättyy viikon päästä, eli 13.11, ja arvonnan tarkat säännöt näet täältä. Onnea kaikille tasapuolisesti! ♥︎


With love, Silja


122 Responses to “Pikkuhiljaa kohti joulua + Arvonta!”

 1. Tuulispää sanoo:

  Vastaleikatun ruohon tuoksu tuo mieleen lapsuuden kesät. Samoin koivun tuoksu esim. saunatuoksussa löylyveteen sekoitettuna rentouttaa aina.

 2. Heidi sanoo:

  Puhdas pyykki ja siivottu koti sekä metsän tuoksu ovat rauhoittavia ja lancome la vie est belle tuoksuun liittyy paljon hyviä muistoja :)

 3. Sirkkuli sanoo:

  Puhtaan pyykin tuoksu tuo mieleen kesän :)

 4. Marine sanoo:

  Kesällä on ihaninta vastaleikatun ruohon tuoksu, siinä on jotain niin kesäistä. Omissa koirissa on myös ihanat ominaistuoksut :).

 5. Satu sanoo:

  Vanilja, joulukuusen tuoksu, kaneli… <3 Oishan noita!

 6. sarita sanoo:

  Vaniljan tuoksu on itselleni sellainen ikuinen suosikki ja lemppari.

 7. xod sanoo:

  Mulla on kanelin tuoksuinen joulukynttilä joka on ihan paras

 8. ansu sanoo:

  Siivotun kodin tuoksu on ihana!

 9. Vilma sanoo:

  Puhdas koti ja puhtaat lakanat tuovat kotoisan, ja sitä kautta turvallisen tunteen. <3 Kynttilän tuoksu tuo siihen täydellisen lisän.

 10. Anny sanoo:

  Appelsiini-kaneli on ihana jouluinen tuoksu.

 11. Viivu sanoo:

  Tykkään hurjasti palavan nuotion / takan savun tuoksusta, ihan tulee lapsuus mieleen. :)

 12. anna s. sanoo:

  Glögin tuoksusta tulee mieleen joulu ja perheen kanssa yhdessäolo :)

 13. hilkka sanoo:

  Puhdas koti tuoksuu parhaimmalta :)

 14. Kati sanoo:

  Puhtaiden lakanoiden tuoksu on parasta! :)

 15. Laura Kodis sanoo:

  Jouluinen tuoksukynttilä tuo mieleen jouluaaton, joilloin äitini leipoi heti aamusta alkaen ja koko talo tuoksui joululle ❤

Kommentoi