keskiviikko 14. marraskuu 2018

8 Outoa Faktaa Minusta

*Postaus sisältää 2 mainoslinkkiä

1. Mulla on tosi yliliikkuvat nivelet, ja mun kummatkin ranteet ja nilkat naksuu todella paljon. Esim kävellessä portaita kuuluu yleensä joka askeleella kova naksahdus. :D Mun ranteet myös lähtee tosi paljon pois paikoiltaan, ja oon joutunut itse opetella laittamaan ne paikoilleen…

2. Katson mun lempi sarjoja ja leffoja uudestaan ja uudestaan niin paljon, että osaan oikeestaan kaikista vuorosanat ulkoa. Välillä toivoisin että voisin käyttää mun aivojen muistikapasiteettia johonkin muuhun. :))

3. En tiedä onko tää niinkään outo, mutta mä inhoon käyttää itseruskettavaa. Jaksan laittaa sitä ehkä pari kertaa vuodessa jos on jotain eeexxxtra tärkeetä menoa. Tuli mieleen koska laitoin eilen ekaa kertaa varmaan vuoteen, ja tuli niin ällö fiilis heti. :D

4. Toivoisin että mulle valehdeltaisi mielummin totuuden sijaan sellaisissa asioissa mistä mulle tulee paha mieli, ja joilla ei oikeasti oo mitään merkitystä mun elämään.

5. En kuuntele oikeastaan koskaan mitään ”tän hetken listahittejä” vaan aina vanhemaa musiikkia ja erityisesti rokkia. :D Tällä hetkellä mun soittolistalla on paljon Himiä, Metallicaa, Guns n’ Rosesia, Red Hot Chili Peppersiä, Nightwishia ja myös Linkin Parkkia.

6. Tuun helposti vähän neuroottiseksi joidenkin aisioiden suhteen jos mietin niitä paljon. Esim. siivoaminen, käsienpesu jne. hygienia on mulle tosi tärkeetä. Tiskaaminen meinaa ajaa mut hulluksi välillä koska mikään ei tunnu tarpeeks puhtaalta – ja saatan tiskata välillä astiat pariin kertaan. :D

7. Mun on todella vaikeaa sanoa ihmisille ei. Oli se sitten läheinen ihminen tai tuntematon, pelkään ihan hirveesti että kieltäytymällä jostain tai torjumalla jonkun jutun pahoitan toisen mielen. Tätä mun pitäis oikeasti harjotella enemmän…

8. Tän oon varmasti jossain kertonutkin, mutta mä RAKASTAN nukkumista. Voisin nukkua missä vaan miten päin vaan – jonka lisäksi oon aina väsynyt. :D Kuitenkin mun on todella ylitsepääsemättömän vaikeaa mennä ajoissa nukkumaan, sillon illalla oon aina pirteimmilläni!

Toppi ja Farkut / House of Brandon *(saatu)

With love, Silja


7 Responses to “8 Outoa Faktaa Minusta”

 1. O sanoo:

  Kiva ku sun blogi on ”heränny eloon”! Tykkään lukee tätä, koska vaikutat samanhenkiseltä ihmiseltä ku mä :) Ehkä voisit vähän päivittää tätä ulkoasua, esim. ton bannerin :D

  Jos vanhempi rock-musiikki kolahtaa, suosittelen tutustumaan Queenin tuotantoon! Ite tykästyin tähän loistavaan bändiin äskettäin, ku kävin kattomassa Bohemian Rhapsodyn :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä koitan pikkuhiljaa palailla aktiivisemmaksi tänne. :) On vaan ollut sen verran rankkaa henkisesti ettei oo ollut kovin inspiroitunut fiilis. :( Ja ehdottomasti on ulkoasun päivitys listalla. :D<3

 2. E sanoo:

  Ootko tykännyt sun koulusta? Tuntuuko ala omalta? Itse opiskelen myös hoitoalaa AMK, mutta ei kyllä oikein tunnu omalta ja harkitsen mitä tehdä seuraavaksi.. :(

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Voisin kirjoittaa tästä oman postauksen jossain vaiheessa! :) Jos ei tunnu omalta niin kannattaa ehkä tosiaan miettiä jotain muuta. <3

 3. Miia sanoo:

  En nyt tiedä onks se outoo et tykkäät nukkuu ja kuuntelet Metallicaa. Jotenki tosi teinimäinen postaus 😅

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   No ei noi kaks asiaa ollu ne pointit noissa kohdissa.. Aika teinimäinen kommentti sulta! :)

 4. Kiinnostaiskuulla sanoo:

  Joo se olis todella hyvä idea! Tee ehdottomasti postaus sun kouluun liittyen/ mielipiteitä kyseisestä alasta ja mahdollisista jatko-opinnoista! Olis tosi kiinnostavaa kuulla :)

Kommentoi