maanantai 19. marraskuu 2018

Lemppari kosmetiikka uutuuksia!

Pitkästä aikaa vähän kauneusjuttuja!! Ajattelin kerrankin tälleen ihan vaan spontaanisti esitellä sekä kertoa teille parista uudesta jutusta, joista mä oon itse tällä hetkellä todella innoissani. :) Kaikissa kosmetiikka jutuissa tykkään tällä hetkellä tosi paljon sellaisesta luonnollisen näköisistä lopputuloksesta, ja se ehkä käy tästäkin postauksesta ilmi.

Mun isoimpana haaveena olis tällä hetkellä saada naaman iho sellaiseen kuntoon ettei tarvitsisi käyttää meikkivoidetta _ollenkaan_, mutta aina tiettyyn aikaan kuusta mun naama niin sanotusti räjähtää, joten toistaiseksi on tarvinnut vielä turvautua meikkeihin. :D Ehkä jonain päivänä…

Ekana pari meikkipussin uutuutta, jotka on nyt olleet käytössä päivittäin. Ostin ton Urban Decayn Naked Skin meikkivoiteen ehkä reilu kuukausi takaperin, ja se on ollut siitä asti mun ihan lemppari. Ainoa miinus mulle on ollut se että kun mun iho on aavistuksen pintakuiva näin talvella, se saa välillä ihon näyttämään vähän kuivemmalta. Pitää muistaa hyvä kosteutus. :) Hinta oli Stockkalla muistaakseni jotain 40€ luokkaa, ja tää tuntuu todella riittoisalta.

Sokoksen sivuilla siitä kerrotaan näin; ”Kevyt nestemäinen meikkivoide. Peittävyyttä ilman kompromisseja! Meikkivoide tuntuu kasvoilla erittäin kevyeltä ja luo upeasti hehkuvan, virheettömän, semi-matan lopputuloksen. Optisesti häivyttävät pigmentit häivyttävät ihon virheitä välittömästi vähentäen kiiltoa ja jättäen upean soft focus -efektin, joka näyttää ammattimaisesti kuvakäsitellyltä.”

Viime perjantaina sain Elloksen PR-lahjasta testiin myös ton Lumenen Instant Glow ns. bb-voiteen, joka mun on itse pitänyt jo jonkun aikaa ostaa, sillä oon kuullut siitä niin paljon hyvää. Oon kokeillut sitä nyt muutamana päivänä, ja tykkään ihan sairaasti. Se ei peitä mitään näppylöitä, mutta kosteuttaa ja tasoittaa hieman ihon sävyä. Tulee tosi terveen ja kuulaan näköinen naama.

Kaikki erilaiset kosmetiikkaboksit on  teille varmasti jo ennestään tuttuja, mutta mä oon saanut nyt pari kertaa Lookfantasticilta heidän Beauty Boxin. Oon tykännyt näistä oikeasti tosi paljon, sillä siellä ei tule mitään perus ”suomalaisia tuotteita” vaan oikeasti erilaisia tuotteita ja kivoja brändejä. :)

Lisäksi heillä on välillä myös limited edition erikoisboxeja, kuten kuvassa näkyvä MACin boxi joka tuli hetki sitten. Jokainen tuote tuolta oli sellainen joka pääsi mulla käyttöön! Näitä Beauty Boxeja saa tilattua täältä, mikäli kiinnostuit. :)

Mä oon ihan full-on hajuvesifriikki, ja niitä löytyykin kaapista aikamoinen kokoelma. :D Tämän uutuuden Cacharelin Yes I am -tuoksun löysin hetki takaperin kun järjestelin mun kaappeja. Oon siis saanut sen jostain PR-lahjana ja unohtanut olemassaolon kokonaan, mutta nyt avasin sen ja pakko sanoa etten muista koska oisin viimeksi rakastunut johonkin hajuveteen yhtä palavasti. Tein pientä taustatutkimusta, ja esim. Teen Vogue oli kirjoittanut että tämä kyseinen tuoksu on ollut Ranskan Sephora myymälöiden myydyin hajuvesi. ;)

Tuoksu on aika voimakas, ja mun mielestä ehkä enemmän iltatuoksu. Tää on jokatapauksessa ehdottomasti mun tämän talven lemppari. Kandee käydä tuoksuttelemassa. Sokoksella hintaa on nettikaupan mukaan 40€ / 30ml, ja lukee että Säkenöivä ja vaikuttava tuoksu, jossa yhdistyvät mandariinin ja vadelman vivahteet ambran ja valkoisten kukkien kanssa”.

Viimeisin juttu ei oo mikään tuote, vaan oon ruvennut haluamaan tosi luonnollisia kulmakarvoja. Mun lemppari ig tili kuuluu kuvien tytölle eli Ida Sjunnessonille (@idasjunnesson) ja mun mielestä hänen kulmakarvat on to die for (ulkonäön ja tyylin lisäksi) :(((! Mun kulmakarvat varmasti kasvais aika kivasti tohon malliin, mutta oon niin kärsimätön kasvattamaan niitä ja se välivaihe on ihan kamala, haha! Mitä ootte mieltä, sopiskohan mulle??

With love, Silja


19 Responses to “Lemppari kosmetiikka uutuuksia!”

 1. Avatar Liitu sanoo:

  Ois kiva saada toi hajuveden nimi? :)

 2. Avatar Mona sanoo:

  Eikös sun pitänyt tehdä se hiustenhoito postaus missä kerrot mitä tuotteita käytät ja rutiineista? :)

 3. Avatar Maria sanoo:

  Iteki kasvatan parhaillaan kulmakarvoja ja hyvin oon onnistunukki, ainut et ne on tosi vaaleet, joten joudun vähän vahvistamaan, että saan jotku raamit kasvoille. Paras konsti on ollut risiiniöljy! Auttaa ripsiä ja kulmakarvoja kasvamaan hyvin :)

 4. Avatar Siiri sanoo:

  Mun mielestä sulla on jo tosi hyvät kulmat (ja todellakin to die for) mut varmasti sopis tollaset vielä tuuheammatki! :) Ite päätin kans vuos sitte etten enää nypi kulmia. Sanotaanko näin et piilota pinsetit, ekat pari kuukautta on yhtä helevettiä, mut oma silmä alkaa tottuu aika nopeesti ja sitte ei oo enää nii paha :D
  Toinen juttu mistä halusin kommentoida on sun ig postaukset. Ois jotenki ihana nähdä enempi sellasia ei yhteistyö postauksia/kuvia, sellasia mitkä ois vaan kuvia sun normi arjesta. Ymmärrän toki että tollasia kamppiksiaki on pakko tehä, mut välillä tuntuu ettei sun tilillä oo enää hirveästi muuta. Sanon tän kaikella rakkaudella ja en halua loukata tai kuulostaa mitenkään päin tylyltä. Tuntuu vaan et ois mukavampi sellasten mainosten sijaan ihan vaan nähä se Silja siellä, ilman mitään erikoisuuksia. En tarkota myöskään et sun pitäs jakaa mitään henkilökohtasempaa sinne taikka tänne, vaan ois vaan kiva nähä sellasia kuvia ja sisältöä mikä ois vaan ihan sinua, omaa ihanaa ittees <3 Oot ihanan tuntunen tyyppi ja joskus tuntuu et persoona hukkuu kaikkien niiden yhteistyö juttujen sekaan. Toivottavasti ymmärrät pointin, en haluu sanoo mitenkään loukkaavasti, oot ihana!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Moi ja kiitos kommentista alkuun. <3 Hyvä vinkki toi pinsettien piilotus (:D) mutta siis mulla kasvaa niitä kulmakarvoja oikeesti niin paljon että mun on pakko vähän nyppiä niitä silti vaikka kasvatan.

   Ja tohon instagramiin, niin tiedostan itsekkin asian ja yritän ehdottomasti ottaa sinne mun normaalia elämää enemmän. Varsinkin storyjen muodossa oon sitä koittanutkin nyt jo tehdä. :)

 5. Avatar Maria sanoo:

  Super kivoja tuotteita! Ja lisäksi noi luonnolliset kulmat sopis sulle aivan takuuvarmasti super hyvin :) <3

 6. Avatar Henna sanoo:

  Tilasitko ite ton lookfantastic sivun kautta sen paketin vai oliko Pr paketti? Ite oon halunnut joskus tilata sieltä, mutta kuullut paljon huono palautetta kyseisestä sivusta mm. paketit et tuu ajallaan perille. Mikä oli sun kokemus kyseisestä sivusta?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Siis oon saanut noi Lookfantasticilta, mutta normaalisti ne tulee mulle postissa kuten muillekkin. :)

   En oo itseasiassa kiinnittänyt hirveesti huomiota siihen minä päivänä ne tulee, mutta kerran tullut postiin, kerran ärrälle ja kerran ihan kotiovelle. :D Mulle tulee vaan noita paketteja muutenkin niin paljon, että en oo kokenut tota kyllä mitenkään huonoksi. :)

 7. Avatar Lara sanoo:

  Aargh mikä yhdys sana hirviö otsikko :/

 8. Avatar Nilla sanoo:

  Mun mielestä sulla on tosi kivat kulmat nyt ja en usko että tollaset kulmat sopis välttämättä sun kasvoihin :)

 9. Avatar xod sanoo:

  Kiva postaus :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Kiva kuulla! Koitan ruveta enemmän kertomaan kaikkia mun lempparijuttuja!

 10. Avatar Minski sanoo:

  Pakko testailla tuotteita 😊 ja siis eiii!!! Silja sul on tosi nätit ja tummat siistit kulmat ja ne sopii niin hyvin just sulle. Vaikka ymmärrän toki et on näyttejä kulmia just paksut tuuheet siististi huolitellut mut kulmat kehystää koko kasvot ja just noi mitkä sul nyt on sopii sulle erinomaisesti 😍 … Ja on vielä kunnon goals kulmat sulla.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mä koitan nyt vähän kasvattaa, ja katotaan mitä tapahtuu! ;) Aattelin et sit voi mennä vaikka kosmetologille muotoilee ne :P

 11. Avatar Jade sanoo:

  Miten koulussa on mennyt? :)

Kommentoi