tiistai 27. marraskuu 2018

Vinkit Flunssakaudelle & FitLine Activize

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä FitLinen kanssa

 

Mä en oo ollut vielä kertaakaan tänä syksynä oikein kunnolla kipeänä – pientä kurkkukipua lukuunottamatta (koputan Hipon päätä), mistä olen aivan erityisen ylpeä. Yleensä mä oon nimittäin se joka nappaa joka ikisen flunssan ja taudin. Odotin tätä syksyä jotenkin vielä ihan extra kauhulla mun kokonaan sairaanavietetyn kesän jälkeen, sillä ne määrät mitä jouduin syödä antibiootteja jätti vastustuskykyyn varmasti aikamoiset vauriot. :/

id-kuva

Vastustuskykyyn kuitenkin vaikuttaa myös moni muu asia, ja sanoisin että oon itse petrannut erityisesti ruokavalion suhteen. Syön nykyään niin paljon terveellisemmin ja monipuolisemmin kuin ennen, jonka lisäksi muistan ne vitamiinit mistä oon ennenkin teitä muistutellut. :) Osa mun vitamiineista tulee esim Fitline Activize -tuotteesta, josta puhuin teille jo alkusyksystä täällä. Lisäksi se on varmasti vaikuttanut mun ihan yleiseen virkeystilaan ja jaksamiseen näin pimeän kauden alkaessa. Aamu onkin hyvä aloittaa Activizella sillä se auttaa vähentämään väsymystä sekä edistää hermoston normaalia toimintaa. Activize sisältää nimittäin mm. C-vitamiinia, B2-vitamiinia, Biotiinia ja Niasiinia, ja edistää kehon normaalia energia-aineenvaihduntaa. 

Myös unensaanti ja nukkuminen on tärkeitä juttuja, ja niiden kanssa mulla ei ole ikinä ollut ongelmaa, heh. Tarviin unta joka yö sen 8-10h, sillä muuten en yksinkertaisesti jaksa, ja nukkuminen onkin helposti yksi mun lempipuuhista.

Yksinkertaisuudessaan mun vinkkejä tälle pimeälle ja inhottavalle kaudelle mielenvirkistämiseksi ja vastustuskyvyn parantamiseksi on; riittävä määrä unta, monipuolinen ja terveellinen ruokavalio, tarpeelliset ravintolisät ja vitamiinit, sekä sopiva määrä liikuntaa. ♥︎ Ja tietysti jos on mahdollisuus lähteä lomalle aurinkoon, niin se myös. Heh!

With love, Silja


Lähettänyt lifeofsilja klo 16:47 | 2 kommenttia

Tunnisteet:2 Responses to “Vinkit Flunssakaudelle & FitLine Activize”

  1. Avatar Liina sanoo:

    ”Tarpeelliset ravintolisät ja vitamiinit” on pääosin oxymoron. Tarpeellisia ravintolisiä ei ole olemassa, mikäli syö monipuolisesti (kuten siis suurin osa suomalaisista syö, tähän ei tarvitse mitään erityisen tarkasti hiottua ruokavaliota). Tähän poikkeuksia: talvella kannattaa ottaa D-vitamiinilisä (n. 15ug tienoilla, isompikin saattaa olla ok erit tummaihoisila ja iäkkäillä) ja ruokavaliorajoituspotilaat, esim. kasvissyöjillä B12-vitamiini saattaa olla tarpeen. Muista ei ole mitään näyttöä, esimerkiksi immuniteetin vahvistamiseen tai väsymyksen poistamiseen ei ole mitään tehoa.

    Terveisin lääkäri

  2. Avatar Anette sanoo:

    Ihanat juomalasit! Mistä tuo on ostettu? Mukavaa joulunodotusta! :)

Kommentoi