keskiviikko 28. marraskuun 2018

Helikopterilla Zsariin!

Rosanna kysyi multa eilen illalla, olisiko mulla tänään aamupäivällä menoa – ja voin kertoa teille että aika nopeesti hoitui muut velvotteet pois alta, kun kuulin mitä olisi vaihtoehtona. :D Tarkoituksena oli siis lähteä ihan Venäjän rajalle Vaalimaalle tsekkaamaan uutta, huomenna aukeavaa Suomen ensimmäistä Outlet kylää; Zsaria – HELIKOPTERILLA!!

En ollut ikinä ennen ollut helikopterin kyydissä ja se on aina ollut yksi mun bucket list -juttu, joten varmaan sanomattakin selvää että olin jo ensimmäisestä lauseesta myyty. Toinen juttu on vielä päästä ensimmäisten joukossa näkemään tämä shoppailuparatiisi – edes ennen sen varsinaisia avajaisia.

Kello oli siis aamu kuudelta soittamassa, kävin Hipon kanssa rauhassa ulkona sekä koitin meikata väsynyttä naamaa piiloon.. Rosanna tuli nappaamaan mun kyytiin kasin paikkeilla, haettiin vielä Lotta ja Venla kyytiin Kampista ja lähdettiin ajamaan kohti Malmin lentokenttää. Tunnelma oli vähintäänkin jännittynyt, sillä kolme meistä ei ollut koskaan ennen ollut helikopterin kyydissä.

Lentäminen oli aivan super siistiä, se ylitti jopa jotenkin kaikki mun korkeat odotukset. Naurettiinkin mimmien kanssa että eihän tässä halua enää mitään julkisia tai autoa käyttää, kun on päässyt helikopterin makuun. :D Lisäksi meidän lentäjä oli tosi mukava, joten matka taitui nopeasti höpötellessä.

Matka Helsingistä Vaalimalle oli lentäen n. 50 min, mutta autollakin vaan n. 80 min, joten ei paha ollenkaan!! Zsar Outlet Village oli vielä viimeistelyvaiheessa ennen huomisia avajaisia, joten myös me _päästiin_ pitämään alueella noita huomioliivejä ja kypäriä. :D Kaikki liikkeet eivät myöskään ole ihan vielä valmiina, mutta alue tulee valmistumaan pikkuhiljaa. Suunniteltiin jo vähän Rosannan kanssa uutta reissua tammikuulle, niin päästäisiin itsekkin shoppailemaan ja näkemään paikka ihan valmiina. Mua ainakin kiinnostaa Suomen suurin Adidaksen liike, sekä esim Kappa.

Takaisin Helsinkiin lentäessä saatiin vielä nauttia aivan ihanasta auringosta. ♥︎ Oli niin kiva päivä! Kiitos Rosannalle kun pyysit mua mukaan!

id-kuva

With love, Silja


6 Responses to “Helikopterilla Zsariin!”

 1. Avatar E sanoo:

  Korjaisin tuon Helsingistä Vaalimaalle menevän ajan autolla. Sinne ajaa kaksi tuntia :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Tuolla Zsarin nettisivuilla lukee ”75-80 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.” :)

 2. Avatar Re sanoo:

  Mäkin korjaisin kyllä tuon ajomatkan keston. Jo Kotkaan ajaa Helsingistä yli tunnin, ja Vaalimaalle on kotkasta vielä aika paljon matkaa. Jos zsarin nettisivuilla väitetään matkan kestävän 75-80 min on se väärää tietoa:)

 3. Avatar Olga sanoo:

  Nettisivuilla on väärää tietoa :) olemme itse ajaneet sinne helsingistä n.pari tuntia. Ihan jo mapsista voit asian tarkistaa.

 4. Avatar Maria sanoo:

  En tosiaan ymmärrä MITEN Zsar on saanut ton 80min laskettua :D Et mitenkään saa 187km matkaa vedettyä 1h20min (ellet aja älytöntä ylinopeutta kilpa-autolla, edellyttäen ettei kertaakaan tarvitse pysähtyä) kerta itsessään pelkästään Kotkaan menee sen 133km = 1h30min = 90min… Että mielestäni ihan itse voi jo laskea google mapsista, ennenku levittää väärää tietoa.
  Laitoin kyselyä heille, sillä mua todella kiinnostaa että miten tää on mahdollista :D

 5. Avatar A sanoo:

  Moikka,
  minkä merkkinen/mistä ostettu on tuo sinun laukkusi? Ihan täydellisen kokoinen ja mallinen :)

Kommentoi