keskiviikko 16. tammikuun 2019

Mattovinkkaus!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Mä en saanut eilen kunnolla nukuttua, sillä mun päässä pyöri matot. Oon syyskuusta asti etsinyt uutta mattoa mun kotiin, sillä mun mielestä toi tummanharmaa ei sovi niin hyvin näin pieneen kotiin. Halusin jotain vaaleampaa ja freshimpää jotta kodin ilme olisi edes vähän avarampi. En kuitenkaan halunnut mitään ihan tylsää perus valkoista mattoa ilman mitään twistiä. 😀

Laitoin valot päälle, kaivoin läppärin esiin ja päätin, että nyt etsin mulle sen täydellisen maton (oon etsinyt jo lukuisia kertoja…) ja aika pian törmäsin johonkin blogiin, jossa hehkutettiin Elloksen Tanger -ryijymattoa. Ihastuin heti sen tyyliin joka on moderni ja simppeli, muttei ihan liian tylsä. Googlailin tästä suosituksia ja mulle selvisi että tätä kutsutaan nimellä ”blogimatto”, sillä se on niin suosittu bloggajien keskuudessa, hahah! 😀 En oo itse ennen ikinä kuullutkaan, mutta toisaalta en seuraa kyllä hirveän moni blogeja, varsinkaan sisustusta käsitteleviä. Enkä yhtään ihmettele miksi tämä on suosittu, sillä se on edullinen, kaunis ja sopii todella monen tyyliseen sisustukseen – lisäksi se on kerännyt ihan hirveän määrän ylistystä Elloksen arvosteluissa ja eri blogeissa.

Tilasin maton pienen pohdinnan ja arvostelujen lukemisen jälkeen, ja odottelen nyt aivan malttamattomana että se saapuisi jo kotiin!! Musta toi on niin ihana! ♥︎

Yksi asia mihin törmäsin mattoja selatessa oli se, että ne on ihan hirveen hintaisia!!! Kaikki matot mistä tykkäsin ja millaisen olisin kelpuuttanut, oli lähemmäs tuhat euroa – what?! Loppupeleissä mietin kahden eri Elloksen maton väliltä, mutta valkkasin tän Tangerin lopulta halvan hinnan takia.. Mun toinen vaihtoehto oli tämä upea Alton-matto, jollaista olin kuolannut jo pitkään, mutta en tiedä olisinko kyllästynyt siihen taas vähän helpommin ton värin takia?

Tää ei oo mikään maksettu mainos siis todellakaan, vaan ostin maton ihan itse ja ylipäätään Ellos on sellainen nettikauppa josta oon ostanut tosi paljon mun sisustustavaroita, siksi halusin vinkata tästä teille. Esim mun lamppu josta on kyselty paljon löytyy Elloksen valikoimasta, se on tämä. Lisäksi ostan sieltä lähes kaikki mun lakanat, sillä ne on ihan best. 🙂

With love, Silja


6 Responses to “Mattovinkkaus!”

 1. E sanoo:

  Kyseinen matto on kyllä niin kaunis, mutta toivottavasti sinulle sattuisi hyvä yksilö. Itse tilasin vuosi sitten kyseisen maton ja siitä irtosi sukkien pohjiin ja käsiin koskettaessa tahmainen tunne sekä matossa oli outo haju. Sain matosta myös kasvoihini allergisen reaktion, kun olin koskenut ensin mattoa käsilläni ja tämän jälkeen kasvojani. Palautin maton ja tilasin uuden toivoen että omani oli maanantai kappale, mutta seuraavassa matossa pettymyksekseni aivan samat ongelmat ja jouduin senkin palauttamaan.
  Kuitenkin hyvin monella on tämä kyseinen matto ja tulee aina mieleen, että kuljetaanko siellä tahmaisilla sukilla vai oliko tosiaan niin huono tuuri näiden kanssa.
  Paljon mattoja etsineenä olen tullut tulokseen, että nämä edullisemmat nukkamatot on käsitelty jollain aineella, josta tämä haju ja tahmaisuus on peräisin 😀

  • lifeofsilja sanoo:

   Eikä, ei kuulosta kivalle 🙁 Oiskohan sulla joku yliherkkyys tai sitten sattunu vaan tosi huono tuuri kohdalle..? Tuolla on sen verran tota positiivista palautetta että luulis maton olevan hyvä :O

 2. Emppy sanoo:

  Tää matto on iha sievä joo. Mut tää löytyy tyyliin joka toisen kodista nii siks ei oikee inspaa 😐

  • lifeofsilja sanoo:

   Niin, sitähän mä tossa kirjoitinkin. Mua ei kuitenkaan kiinnosta kuinka monella muulla se on, sillä tykkään siitä ja se sopii mun kotiin 🙂

 3. Kia sanoo:

  *postaus sisältää mainoslinkkejä ”ei todellakaan oo mikään maksettu mainos!” Eli?

  • lifeofsilja sanoo:

   Mainoslinkki ja kaupallinen yhteistyö eivät ole sama asia. 🙂 En oo siis tehnyt tässä mitään yhteistyötä Elloksen kanssa, oon maksanut maton omilla rahoillani jne. Mutta jos joku ostaa vaikka kyseisen maton mun blogipostauksen kautta, Ellos maksaa siitä mulle tyyliin euron. 🙂

Kommentoi