keskiviikko 16. tammikuun 2019

Relaxing Morning Yoga & Herbaslim Tea

 

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä FitLine-tuotteiden kanssa

 

Oon kertonutkin että oon jo vuosia, lähemmäs 4 vuotta meditoinut – ja rakastan sitä yli kaiken. Toinen juttu minkä se on tuonut vähän mukanaan on ollut ollut jooga. Jooga on ollut lajina todella pitkään sellainen mikä mua kiinnostaa, ja myös ne kaikki ne lukuisat eri variaatiot siitä. Mun äiti kertoi sydämet silmien kohdilla mulle yksi päivä miten oli nähnyt pariskunnan treenaavan akrojoogaa salillaan, ja mun on kuulemma ihan pakko aloittaa se, se ois niin mun juttu. Pari vaan puuttuu hahah! ;D

Mä oon siis tähän mennessä harrastellut joogaamista vaan ihan itsekseni silloin tällöin, ja tutustunut lajiin noin niinkun itsenäisesti (YouTuben avulla, hah). Nyt oon kyllä päättänyt että haluan aloittaa sen ihan oikeasti (ois vaan ollut kiva saada joku kaveri mukaan), joten jos sieltä löytyy hyviä suosituksia Helsingin keskustan joogapaikoista, niin kaikki vinkit on enemmän kuin tervetulleita!! ♥︎

id-kuva

Aamuisin muuten jo esim. 5 minuutin aamujooga kotona saa mielen niin paljon virkeämmäksi, että suosittelen kaikkia kokeilemaan sitä. Ainakin mulle itselleni juuri sillä aamulla on useasti ratkaiseva merkitys lähes koko päivän fiilikseen, ja sen takia onkin kivaa aloittaa päivä rauhallisen energisesti ja hyvällä fiiliksellä. Netti on pullollaan hyviä videoita ja tekstejä (myös suomeksi) erilaisista aamujoogista ja venytyksistä jotka laittavat kropan hereille lempeästi. Aamujoogan ei missään nimessä tarvitse olla ihmeellinen tai vaikea, vaan ihan jo muutamilla perus liikkeillä saat veren virtaamaan, pään hereille ja paljon, paljon virkeämmän olon. Laitan teille tähän kaksi mun mielestä kivaa ja hyvää joogavideota.

Tietysti myös hyvä aamupala on oleellinen osa hyvää aamunaloitusta. Mä en ymmärrä miten pystyin joskus aloittamaan aamut syömättä… Ja noh, eihän ne aamut silloin kovin hyvin alkaneetkaan! Nykyään vähintään smoothie, leipä ja tee/kahvi on osa mun aamuja. FitLinen Herbaslim tee sopiikin erityisen hyvin vaikka mukaan siihen joogan lomaan. Se sisältää ainoastaan luonnollisia ainesosia, mm. piparminttua, kiinanruusua, omenanpaloja, inkivääriä jne. Herbaslim teen voi nauttia myös kylmänä, mikäli sen jäähdyttää hauduttamisen jälkeen. Mukaan voi vaikka heittää vielä vähän Activizea. Se sisältää B2-vitamiinia ja niasiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumista.

 

With, love, Silja


6 Responses to “Relaxing Morning Yoga & Herbaslim Tea”

 1. Avatar Juuli sanoo:

  Moikka, blogisi on nykyään yksi niistä harvoista, joita nykyään jaksan lueskella läpi. Monista blogeista on tullut liian kiiltokuvamaisia omaan makuuni. Tuli vaan mielen, että olisi kiva sellainen pieni ”face lift” tälle sivustolle. Esim bannerin päivitystä tai semmoista.. :) Kiva kun oot alkanut taas postailemaan enemmän.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Joo bannerin vaihto on ehdottomasti listalla, toi nykyinen on niiiin monta vuotta vanha haha! Pitäis vaan saada jotkut kuvaukset aikaiseksi :DD mutta ihana kuulla ja kiitos kommentista <3

 2. Avatar jenny sanoo:

  Itse en tykkää teestä mutta tuo on poikkeus,tosi hyvää ja juonkin sitä kylmänä usein :) tuo auttaa myös jos on vatsakipuja.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   No mulla on kans vähän sama, tai sanoisin tykkään harvoista tee-mauista, mutta toi on mustakin tosi hyvä. :) Pitää testata ens kerralla jos on maha kipeenä!! :o

 3. Avatar Alex sanoo:

  Voin lämpimästi suositella Sagayogaa :)

Kommentoi