keskiviikko 23. tammikuun 2019

Ajatuksia täyteaineista ja turvonneet huulet?

Siitä on aika tarkkaan 1 vuosi kun uskaltauduin vuosien pohtimisen jälkeen täyttämään huuliani. Olin samalla aivan super innoissani ja – kauhuissani, sillä mun mielestä todellakaan kaikki täytetyt huulet eivät ole kauniita, vaan itseasiassa ehkä jopa enemmän näkeen niitä hieman epäonnistuneita versioita.

Itse pidin huulistani ”ihan luomuna”, mutta ajattelin että voisin korjata pieniä häiritseviä seikkoja kun siihen kerran on mahdollisuus. Mun ylähuuli esimerkiksi on paljon kampeampi mitä alahuuli ja se mua häiritsevin juttu oli se, että mun ylähuulesta tuli lähes olematon aina kun nauroin tai hymyilin aidoisti.

Mulle laitettiin huuliin Juvéderm Ultra Smileä 0.55ml, mikä on aika vähän, mutta ero oli silti mulla aika selkeä, sillä mun suu/huulet ei ole mitenkään kovin isot. Nyt vuoden jälkeen mun fiilikset on aika ristiriitaiset: toisaalta oon iloinen että kävin täyttämässä huuliani sillä oon tyytyväinen tän hetkiseen malliin jossa huulet ei enää samalla tavalla näytä täyetyiltä, mutta on silti vähän täyteläisemmät kuin ennen. Toisaalta en kyllä ehkä uudestaan menisi sillä mun omat luonnolliset huulet näytti paljon nuorekkaammalta.

id-kuva

Täyteaineidenhan pitäisi suurimmaksi osaksi poistua huulista muutaman kuukauden/puolenvuoden aikana kehon normaalin aineenvaihdunnan mukana, ja multa on selkeästi suurin osa lähenytkin, mutta mun huulet eivät silti koskaan palautuneet enää samanlaisiksi mitä ne lähtötilanteessa olivat. Huuliin on ehkä muodostunut hieman arpikudosta joka tietysti vaikuttaa muotoon, mutta musta tuntuu että siellä on edelleen myös sitä täyteainetta, sillä mun huulet turpoaa aina välillä, varsinkin aamuisin. Toi yllä oleva kuva on otettu tänään aamulla kun heräsin, ja huulet olivat silminnähden todella turvonneet (ei siis normaalisti näytä tolta!!:D) . Mä oon ymmärtänyt että se hyaluronihappo voi reagoida jonkun verran kehon nestetasapainon kanssa ja aiheuttaa tän? Mutta ajattelin kysyä onko muilla ollut vastaavia kokemuksia ja osaako joku kertoa että mitä hittoa!? :D Oon myös lueskellut paljon täyteaineiden poistosta, ja miettinyt olisiko mun fiksua ehkä käydä siinä jossain vaiheessa jos tää häirtsee mua…

Mä saan aina vähän väliä paljon kyselyitä siitä että oonko käynyt uudelleen täyttämässä huuliani, ja rehellinen vastaus on oikeasti että en ole. En usko että haluan enää uudelleen täyttää mun huulia, sillä toi ensimmäinen kokemus avasi mun silmiä sen verran, että mun mielestä luonnollisuus on vaan kauneinta. Tietysti ottaisin kauniit isot huulet mikäli saisin sellaiset geenilotosta valita, mutta täyteaineilla en usko saavani itselleni ikinä luonnollisen näköisiä isoja huulia, enkä pidä yhtään tollaisesta turvonneest lookista. Joten it’s a no from me!

Tää pätee myös moniin muihin täyteaineisiin, mitä porukka pistää nykyään naamaansa. Tietysti nämä on vaan mielipidekysymyskiä, ja mä en oo kukaan tuomitsemaan ketään, mutta mun mielestä nuori tyttö saa itsensä helposti todella vanhan ja muovisen näköiseksi täyttämällä kasvojaan. Mä oon kaikkien leikkausten ja kauneustoimenpiteiden suhteen ihan neutraali, ja voisin tehdä vaikka mitä jos tulos olisi 100% varmasti halutunlainen (mutta ei se yleensä oo). Mietin yhdessä vaiheessa että haluaisin käydä täyttämässä mun ”silmäpussit” mutta tutkailtuani asiaa tarkasti, oon tullut siinäkin siihen tulokseen että se saisi vaan naaman näyttämään turvonneemmalta, ja ”samalta mitä monilla muilla”. Mun mielestä on niin rikkaus olla omannäköisensä ihminen, että en haluaisi enää mahtua siihen samaan muottiin mihin monet tuntuvat pyrkivän. Haluan ainakin tällä hetkellä nauttia vielä siitä että näytän nuorelta, ja palataan näihin juttuihin sitten esim +40-vuotiaana. Haha!

With love, Silja


11 Responses to “Ajatuksia täyteaineista ja turvonneet huulet?”

 1. Avatar Ansku sanoo:

  Mulla on myös usein aamuisin turvonneet huulet vaikka en vuoteen täytössä ole ollutkaan. Myös joskus talvella on käynyt niin että pakkasella kaulahuivin sisällä kun on hengitellyt lenkin ajan niin sisään tulessa on huomannu että huulet turvonneet :D vaikka todella maltillisesti oon myös joskus täyttänyt huulia niin huomaan nyt että ne näyttävät ns ryppysemmiltä nykyään kuin ennen täyttöä :D eli samoilla mennään täällä! :P

 2. Avatar Vanhalukija sanoo:

  Oon lukenu sun blogia aika kauan jo, ja muistan kun puhuit joskus 18-19 vuotiaana siitä kun harkitset silikooneja. :D oon sua vähän vanhempi ja mietin sillon että toivottavasti harkihet asiaa vielä jokusen vuoden. Mieli on varmaan muuttunutkin?
  Monesti kauhuissani katon mitä kaikkea ihmiset tekee itellensä alle 20 vuotiaana jo, kun oikeasti sillon on vielä loppujenlopuksi ihan lapsi. Nykyään kaikki on niin täydellisiä ja kauniita, mutta toisaalta liian samannäköisiä keskenään, että oikeasti arvostaa sitä kun joku uskaltaa ja haluaa olla oma itsensä. Silloin ihminen on kauneimmillaan, sisältä ja ulkoa. Kivaa kevättä <3

 3. Avatar Kata sanoo:

  Olet upea juuri tuollaisena 😊 Olen lukenut sinun blogia kohta kuutisen vuotta ja on ollut ilo seurata tätä (ja instan) kautta kasvuasi fiksuksi, asioita pohtivaksi nuoreksi naiseksi 🌹 Ja sitä paitsi, sen verran mitä äitisi on sinun kuvissa vilahdellut, niin sinulla ei taida olla mitään hätää vielä siellä +40 vuosillakaan 😀

 4. Avatar Miia sanoo:

  Kannattaa kuunnella Linda Juholan ja Alexa Dagmarin Nonsense -podcastin jakso (muistaakseni jakso 33) jossa Alexa kertoo kokemuksestaan kun kävi poistattamassa täytteet huulista. Hyi saakeli!! Kuulemma ihan hirveä kokemus ja tuntui niinkuin olisi jotain happoa laitettu huuliin kun poltti niin paljon.

 5. Avatar Ell sanoo:

  Itse olen myös sitä mieltä että luonnollisuus on kauneinta.
  Vielä muutama vuosi sitten ajattelin aivan päinvastoin; mitä luonnottomampi ulkonäkö, sitä parempi.
  Hassua miten ajatusmaailma voikin muuttua kun ikää tulee lisää :)

 6. Avatar Maisa sanoo:

  AAMEN!!

 7. Avatar Nanna sanoo:

  Älä vaan nuori nainen laita huuliisi mitään täytettä enempää.Mikään,siis mikään ei ole rumemman näköistä,kuin täyteaineet ja ankkamaiset huulet.
  Vaikka olisi miten kapeat luonnolliset huulet,on ne kauniimmat kuin täytetyt.

 8. Moikku!

  Täällä samoilla linjoillaan ollaan.
  Laitoin aboutti vuosi sitten ensimmäisen kerran täyteainetta, josta itsekin kirjoitin blogiini:

  http://www.pinaycoco.fi/huulten-tayton-neitsyys-on-nyt-viety/

  Nyt ajattelen, että en varmasti laittaisi toiste, juurikin ton tyhjiön/arpikudoksen vuoksi. Huulet eivät vaan palautuneet takaisin normaaliksi, vaan jäivät ”korppusiksi”. Vaikea selittää, mutta kuitenkin toivon, että kaikki miettisivät aina pariin otteeseen näitä asioita :-) Toki ihmisillä vaihtelee tuo palautuminenkin..

  yst. Pinja Mitrovitch // http://www.pinaycoco.fi

 9. Mielenkiintoinen kirjoitus, koska olen itsekin kerran huulet täyttänyt juuri melkein tasan vuosi sitten ja tehnyt huultentäytöstä blogipostauksen. Itselläni ei ole huulet huultentäytöstä johtuen turvonneet tai en ole ainakaan pannut asiaa sen kummemmin merkille.. Sen olen kyllä huomannut, että vaikka täytöstä on se vuosi niin kyllä huulissa on vielä muotoa jäljellä huultentäytöstä. Itse olen vähän kahden vaiheilla täytänkö huuleni uudelleen, koska pidän huulistani ja niiden muodosta jo nyt, mutta kieltämättä huultentäyttö toi huuliin kivaa volyymia ja näyttävyyttä! :)

  https://www.siirikiviharju.com

 10. Avatar Myy sanoo:

  Mä tykkään sun blogista vuosi vuodelta vaan enemmän ja enemmän. Sun rehelliset kirjoitukset on niin hauskaa luettavaa blogiviidakossa, jossa suurin osa on samaa massaa ja kaukana todellisesta elämästä. Ihana sinä! <3

 11. Avatar Riikka sanoo:

  Oot upea. Kiitos rehellisestä postauksesta. Oon ite miettinyt huulten täyttöä, mutta ajatuksesi ja kokemuksesi saa mut vielä harkitsemaan, sillä luonnollisuus on mullekin ehdoton edellytys.

Kommentoi