maanantai 28. tammikuun 2019

Ystävänpäivä, tyttöjen ilta & arvonta!


Kaupallisessa yhteistyössä Coolstuffin kanssa.

Oon luonnostaan sellainen ihminen, että mä rakastan järjestää yllätyksiä ja ostaa lahjoja muille ihmisille. Mun mielestä on niin ihanaa nähdä että vaikka jollain ihan pienelläkin muistamisella saa tehtyä kaverin tai perheenjäsenen iloiseksi. Sen vuoksi ystävänpäivä on ollut mulle pienestä asti tärkeä juhla. Käytiin aina pienempänä mun äidin kanssa ostamassa mun parhaille kavereille jotain kauniita sydänkarkkeja ja askarreltiin kortit. 

Edelleenkin ystävänpäivä on mulle sellainen josta tulee enemmän mieleen kaikki kaverit, kuin joku mies niinkuin esim. jenkeissä Valentine’s daynä. Varsinkin tänä vuonna oon vielä ihan ekstra kiitollinen kaikista mun kavereista jotka on nähneet mut viimeisen vuoden aikana tosi huonossa kunnossa ja tsempanneet yli vaikeista jutuista. Heistä on ollut ihan korvaamaton apua mulle. <3

Siksi ajattelinkin että haluan tänävuonna ottaa tämän vanhan perinteen taas käyttöön, ja muistaa ystäviäni ystävänpäivänä 14.2.. Musta oli ihan huippua päästä tekemään aiheen tiimoilta myös yhteistyötä Coolstuffin kanssa, sillä heiltä löytyy ihan parhaita lahjaideoita jokaiseen lähtöön, ja jokaiselle tyypille iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Itse vietin varmaan pari tuntia selaillen sivuja ja bongaten mitä hauskempia lahjaideoita. Loppujen lopuksi päädyin aika turvallisiin vaihtoehtoihin, nimittäin tilasin suurimmaksi osaksi erilaisia pelejä. Ajattelin että olisi ihanaa järjestää esim. tyttyöjen illan mun luona, ja voitais yhdessä testata kaikki nämä pelit läpi.

Noh, first thing first – tyttöjen-ilta tarvitsee tietysti vähän koristelua, joten ”Party” ilmapalloteksti on ihan huippu tähän. Nää on mun mielestä aina niin kivoja, ja näyttää hyvälle myös kuvissa haha! Sitten lisäksi jotain pientä tarjoilua, ja ilta on valmis alkamaan.

Tätä ”Tyttöjen ilta” -peliä testattiinkin jo Jennin kanssa, ja se vilahti mun instagram stooryssä aiheuttaen oikean kysymystulvan. :D Ja en ihmettele, sillä se oli ihan super hauska – ehdottomasti jatkoon! Pelin kuvauksessa lukee että se soveltuu uusien ja vanhojen kavereiden kanssa pelattavaksi, koska 400 erilaisen kysymyksen ansiosta opit varmasti kaikista jotain uutta.

Toinen saman tyylinen peli on ”idiootti tietous” ja tää on niin mun juttu. Rakastan kaikkea tollasta nippelitietoa jolla ei oikeasti ole mitään ihmeellistä merkitystä. Tää on mun mielestä niin huippu lahja ihan kenelle vaan, ja pelistä sanotaankin näin: ”Tämä tietovisapeli johtaa taatusti naurunpurskahduksiin, älyttömiin keskusteluihin ja hullunkurisiin arvauksiin. Peli on erinomainen lahja ja juhlatunnelman kohottaja vailla vertaa”.

Ostettiin mun exän kanssa joskus pari vuotta sitten tää Jelly Beansin Bean Boozeld -peli, ja tää on super hauska, kunhan omalle kohdalle ei osu noi pahat maut. Ideana on siis että tuolla on samannäköisiä karkkeja, joista toinen on joku hyvä maku, ja toinen paha. Et voi ikinä ulkonäön tai hajun perusteella tietää kumman valitset, maku paljastuu vasta pureskellessa. :D

Tosin sellainen pieni varotuksen sana, että tätä ei kannata ehkä enää kovin monen viinilasin jälkeen pelailla, sillä itse oksensin kerran ihan oikeasti. Noi jotkut maut on vaan niin järkkyjä, hahahahh help me!

Haluutteko kuulla salaisuuden mikä oikeesti vähän hävettää mua? No, mä en oo ikinä pelannut Beer pongia!!! :D Mutta kun näin täs Prosecco pong -version, tiesin että nyt mun on pakko päästä testaamaan. :D Oikeesti miten söpö voi olla, pinkit pallot ja kaikki! Ihan täydellinen lahja ja tunelmankohottaja tyttöjen iltoihin.

Nämä ei nyt välttämättä niin liity tyttöjen iltaan, mutta mun oli vaan ehdottomasti pakko saada ne. Itse käytän välillä ihan nukkuessa unimaskia, ja se on ihan paras ottaa mukaan vaikka lentokoneeseen tai bussiin pidemmälle matkalle. Mietin että voisin koota kaikille jotkut pienet goodie bagit, ja sujauttaa nämä mukaan sinne. ♥︎ Unimaskit täältä.

Lopuksi tilasin vielä tämän yksisarvis uimapatjan mun siskopuolelle, sillä ollaan puhuttu että ois ihan parasta saada joku siisti iso uimalelu mökille. Yksisarviset on hänellä niin kovassa huudossa, että valinta oli selvä vaikka Coolstuffilta löytyi myös muita siistejä malleja. Ehkä pääsen myös itse testaamaan tätä kesällä! ;)


Lopuksi mulla on teille myös arvonta!! Saan nimittäin arpoa yhden 30€ lahjakortin Coolstuffille. Sun tulee ainoastaan kertoa mulle (esim. linkittämällä) mitä sä ostaisit lahjaksi jollekkin läheiselle tai vaikka itsellesi Coolstuffilta! Arvonta päättyy viikon päästä eli 4.2. ja tarkat säännöt löytyvät täältä.

With love, Silja


70 Responses to “Ystävänpäivä, tyttöjen ilta & arvonta!”

 1. Avatar Anne sanoo:

  Joko led-valot tv:seen tai sitten tai tuo tyttöjen ilta -peli! :D

 2. Avatar Siina sanoo:

  Idiootti tietous -peli ehdottomasti! :)

 3. Avatar Marjo sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Scratch-Map-Original-Deluxe
  Tää olis niiiiin kiva, just tällasta oonkin ettinyt!

 4. Avatar Karoliina sanoo:

  Ehdottomasti jonkun pelin! Toi tyttöjen ilta-peli ois niin hauska 😄

 5. Avatar Minna sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/KitchPro-Vohvelirauta-Elainaihein tämä vohvelirauta tulisi kovaan käyttöön!

 6. Avatar Julia sanoo:

  Tyttöjen ilta -peli :)

 7. Avatar Pauliina sanoo:

  Toi prosecco pong olis ihan mahtava lahja kyllä tai sit ostaisin jotain ihonhoitoon ja hemmotteluun liittyvää ❤️

 8. Avatar Marine sanoo:

  Jonkun kivan pelin valitsisin :).

 9. Avatar anna s. sanoo:

  Idioottitietous-peli kuulostaisi haukalta ajanvietteeltä :)

 10. Avatar Marie sanoo:

  Prosecco Pong, Tyttöjen ilta – ja Idioottitietous -pelit on sellaisia, joita ois varmasti tosi kiva pelata!

 11. Avatar Miia sanoo:

  Ehdottomasti toi Prosecco bong!! Loistava :D

 12. Avatar Petra sanoo:

  ehdottomasti tämä https://www.coolstuff.fi/Tietovisapeli-Idioottitietous
  Rakastan kaikkea nippelitiedonnappulatriviaa ja tää olis just paras siihen! :D

 13. Avatar Peppi sanoo:

  Ostaisin yksisarvis-uimalelun ensi kesän mökkeilyjä varten :)

 14. Avatar Teea sanoo:

  Avasin nuo sivut ja ekana pomppasi sivuille tämä–> https://www.coolstuff.fi/Siirrettava-Amme-Aikuisille

  Onko tää puhelin salakuunnellu minua vai voiko olla sattumaa, kun justiin eilen miehelle sanoin että ois ihanaa ku ois semmonen aikuisten amme!! Oon aina palelluksissa ja siihen ei auta ku sauna, niin miten ihana tämä ois!! 😍 Huippua että tämmönen on keksitty! Vielä ku sais tosta alennusta sen 30€ niin 👌🏼😅

 15. Avatar Suski sanoo:

  Jos voittaisin ostaisin yyhoo ystävälleni jotain piristykseksi 😊 kun jänellä on rahatilanne tiukilla.😘

Kommentoi