keskiviikko 30. tammikuun 2019

Kiireisen aamun pelastaja!

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä FitLine-tuotteiden kanssa

id-kuva

Mun on niin vaikea nykyään kuvitella sitä aikaa, kun alotin aamuni aina ilman aamupalaa. Harrastin sitä nimittäin jo ihan ala-asteikäisestä saakka pitkälle täysi-ikäisyyteen. En tiedä oonko koskaan kertonut tätä blogissa, mutta äiti teki mulle aina aamupalan valmiiksi odottamaan ennen kun lähti töihin, ja mun piti syödä se sitten yksinäni ennen kouluun lähtöä. No, kerran suursiivouksen yhteydessä mun monen viikon aamupalaleivät löytyivät mikron takaata. :D En vissiin ollut mikään ihan penaalin terävin kynä lapsena, sillä miten en tajunnut että toihan on maailman huonoin piilopaikka, haha!

Nykyään syön aina kunnon aamupalan, ja kiireisinä aamuina mulla on yleensä jotain spessua odottamassa, jonka voin ottaa mukaan vaikka bussiin. Mulla alkaa ensi viikolla työharjoittelu jota odotan innolla, mutta samalla tiedän jo nyt että aamuista tulee varmasti ihan katastrofia.. Mun katastrofi aamujen pelastaja on aina smoothiet ja hedelmät. Ne on vaan niin helppoja ja hyviä.

Mun omat lemppari smoothiet:

Käytän mun smoothieissa lähes aina myös FitLinen Pro B 4 Yoghurttia, sillä se sisältää neljä eri bakteerikantaa. Jogurttia on sekä kiinteämpää että juotavaa versiota, ja kummatkin ovat ilman lisäaineita. Pro B 4 Yoghurt valmistetaan jauheesta, joka sisältää mm. inuliinia (19,8 %) ja 4 eri bakteerikantaa.

 

With love, Silja


2 Responses to “Kiireisen aamun pelastaja!”

 1. Avatar Sairaanhoitajaopiskelija sanoo:

  Saako kysellä millaiseen paikkaan menet harjoitteluun? Ei tietenkään tarvitse kyseistä paikkaa sanoa, mutta siis millainen paikka se on? Joku vanhainkoti, hoivakoti, ryhmäkoti, päiväkoti..?

  Tuntuuko tuo ala susta omalta? Oletko vielä ehtinyt ajattelemaan että haluaisitko jatkaa lähihoitajasta vielä eteenpäin esim. Amk:ssa? Mukavaa harjoittelua sulle! :)

  Terveisin sairaanhoitajaopiskelija

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Meen nyt päiväkotiin harjoitteluun ja oon tosi innoissani siitä sillä tykkään tosi paljon touhuta lasten kanssa! Mutta itse siis tosiaan meinaan erikoistua mielenterveys ja päihdepuolelle, eli aika eri hommia tulevaisuudessa. :)

   Oon miettinyt paljon että mahdollisesti haluan kyllä jatkaa tosta vielä, mutta katsotaan mikä fiilis sit kun se on ajankohtaista.

Kommentoi