maanantai 04. helmikuun 2019

Valentine’s Surprise


*Kaupallisessa yhteistyössä Daniel Wellington

Lähetti toi mulle viikko takaperin paketin, josta paljastui kaunis Daniel Wellington ystävänpäiväboksi. Tämä kaunis punainen lahjaboksi sisälsi kellon, sydäncharmin sekä rannekorun. Mulla on monia kelloja DW:ltä, mutta mun omaksi lemppariksi on kyllä noussut toi kuvissa näkyvä siro petite -malli. Se on niin naisellinen ja kaunis. (Noita ystävänpäiväbokseja on löytyy kuitenkin myös miehille;) vink vink!)

Daniel Wellingtonilla on nyt ystävänpäivän kunniaksi kaikki lahjasetit -10% alennuksessa, jonka lisäksi saatte vielä mun koodilla ”LIFEOFSILJAextra -15% pois hinnasta. Pääset tsekkaamaan boksit ja shoppailemaan täältä!!

With Love, Silja


One Response to “Valentine’s Surprise”

  1. Avatar Stinde sanoo:

    Aivan täydellisen sävyinen punainen huulipuna! Saanko udella tarkempia tietoja?

Kommentoi