tiistai 19. helmikuun 2019

Vahvemmat hiukset Biorionin kanssa


Kaupallisessa yhteistyössä Biorion

Laitoin n. kuukausi sitten Instan puolelle kuvan, jossa etsin kolmea seuraajaa osallistumaan mun ja Biorionin kanssa 3kk testijaksolle kohti hyvinvoivia hiuksia. Iso iso kiitos kaikille osallistuneille! Valitsin tällä kertaan yhdessä Biorion tiimin kanssa mukaan sellaisia tyyppejä, joiden oon pistänyt merkille aktiivisesti osallistuvan kaikkiin erilaisiin juttuihin ja joilta oon useasti saanut viestejä tai palautetta. 🙂 Mun mielestä on nimittäin ihan mahtavaa olla vuorovaikutuksessa teidän kanssa ja arvostan tosi paljon kaikkia viestejä, siksi haluan antaa tälläkertaa tässä muodossa jotain takaisin myös sinne päin. ♥︎

Pidemmittä puheitta testijakso on tässä pikkuhiljaa startattu käyntiin, ja ajattelin nyt vähän tarkemmin kertoa että millaisia tuotteita mulla/meillä on nyt testissä, ja tuun myös myöhemmin kertomaan sitten kattavammin tuloksia näiden tuotteiden käytöstä.

  • Ensimmäisenä löytyy Biorion ravintolisäkapselit, jotka edistävät hiusten ja kynsien hyvinvointia mm. biotiinin avulla.
  • Toisena Biorion tuuheuttava & kosteuttava -shampoo sekä -hoitoaine. Ne tukevat ulkoisesti hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia.
  • Kolmantena Biorion hoitoneste, josta oonkin jo kirjoittanut tarkemmin täällä. Hoitoneste stimuloi päänahan pintaverenkiertoa joka auttaa hidastamaan ja ehkäisemään hiustenlähtöä sekä edistää uusien hiusten kasvua.

Mun hiukset on nykyään yllättävänkin hyvässä kunnossa ja ne ovat kasvaneet paljon, mutta mun hiuslaatu on kuitenkin jo luonnostaan sellainen, että hyvä hoito on vähän niinkuin aina tarpeen. Vaaleat hiukset ovat muutenkin usein kuivat ja herkät, joten uskon saavani kivaa muutosta aikaan näillä Biorionin tuotteilla.. 🙂 Testailin tota Biorionin hoitonestettä tosiaan jo viime kesänä, ja sain sillä silloin hyviä tuloksia aikaan – joten sanomattakin selvää että olin super innoissani kun kuulin että pääsen nyt testailemaan näitä kaikkia tuoteperheen tuotteita.

Hiuksille ja kynsille tarkoitettua ravintolisää oon pitkään halunnut päästä testaamaan, ja tietysti odotan innolla myös mitä shampoo ja hoitoaine saa aikaan.

With love, Silja

 


Kommentoi