keskiviikko 20. helmikuun 2019

Mukana kiireessä / FitLine ProShape

Kaupallisessa yhteistyössä FitLinen kanssa.

Mulla on ollut tässä nyt 2,5 viikkoa totuttelemista uuteen rytmiin, kun mun työharjoittelu lähti käyntiin. Kuten oon sanonutkin niin uusi päivärytmi on ollut mulle jossain määrin rankka, mutta totuin siihen silti helpommin kuin mitä ajattelin aluksi. :) Pitkien päivien myötä oon huomannut kuitenkin yhden seikan, mitä en ajatellut etukäteen: tarviin todella paljon enemmän ravintoa päivän aikana kuin mihin oon tottunut, sillä nyt tuntuu että on koko ajan nälkä. :D Mun on esimerkiksi pakko syödä heti aamusta tukeva aamupala, jotta jaksan touhuta töissä just ja just päivälliseen saakka.

id-kuva

Vedän päivän aikana nykyään myös monta välipalaa, ja oon välillä ollut vähän kujalla siitä että mitä kaikkea sitä keksisi. Onneksi mulla oli kaapissa FitLinen Pro Shape protskujauheita ja -patukoita, sillä ne on ollut kätevä lisä päivän ruokailuden väliin, ja helppo ottaa mukaan kiireessä. Syönkin oikeastaan aina aamupalan metrossa matkalla töihin sillä perus, että nukun mielummin sen 10 min pidempään joka menisi aamupalan syömiseen – ja yleensä mun aamut on muutenkin aika kaaosta, haha!

FitLine Pro Shape -tuotteet sisältää proteiinia joka edistää lihasmassan kasvua, sekä säilymistä treenin yhteydessä. Yhdistettynä vähäenergiseen diettiin tuotteet tietysti edesauttaa myös painonpudotusta, mutta itse käytän niitä ihan puhtaasti helppona välipalana kiireessä, sillä en koe että mun pitäis tiputtaa yhtään painoa. :D

With love, Silja


2 Responses to “Mukana kiireessä / FitLine ProShape”

  1. S sanoo:

    Onko sulla mennyt Jirin kans välit :O huomasin että ette seuraa toisianne enää edes instassa. Rupesi vaan ihmetyttään se sun kommentti että Jyri ei halua nähdä Hippoa :(

    • lifeofsilja sanoo:

      Joo ei olla oltu pitkään aikaan tekemisissä enää. :( Mutta tietysti mun puolesta saa nähdä Hippoa koska vaan ja mullakin on menoja jolloin ois kiva että Hipolla on tuttu hoitopaikka. En voi kuitenkaan mitään tälle, harmi. :)

Kommentoi