tiistai 26. maaliskuun 2019

Vacay Ready

Työharjoittelu on nyt kokonaisuudessaan taputeltu, ja siitä jäi tosi hyvä fiilis ja ihania muistoja käteen. Tuli oikeesti ihan suru puseroon viimeisenä päivänä – olisin voinut jäädä sinne vielä paljon pidemmäksikin aikaa. Lasten kanssa oli ihana touhuta ja tulee tosi ikävä heitä. Tossa ajassa ehti jo niin tutustua kaikkiin omiin pikku persooniin, ja syntyi ihana yhteys. :(  Toisaalta on kuitenkin ihanan helpottunut olo että se on ohi, ja nyt onkin aika suunnata minilomalle Barcelonaan rentoutumaan hyvän ystävän kanssa. Tätä on niin odotettu!!

id-kuva

Pakkailin eilen ja tänään laukut valmiiksi ja huomenna aamulla on klo 5 lähtö kentälle. Lennetään Norwegianilla jolla on nyt ollut ”vähän” ongelmia, joten jouduttiin vaihtamaan meidän lennot aikaisempiin. Mutta toisaalta ollaan mielummin perillä muutamaa tuntia alkuperäistä suunnitelmaa aiemmin, kuin myöhemmin. :D Mulla on tosi korkeat odotukset itse Barcelonalle ja meidän hotellille, ja toivotaan myös että säät olis kivat, muuta en oikeastaan kaipaa.

With love, Silja


One Response to “Vacay Ready”

  1. Avatar Miina sanoo:

    Tosi ihana tunnelma näissä kuvissa! Mä odotan kyllä Barcelona postauksia kun olen itsekin menossa sinne parin kuukauden päästä! :)

Kommentoi