sunnuntai 07. huhtikuun 2019

Mikroneulaus osana kauneusrutiineja!

Kaupallisessa yhteistyössä Swiss Clinic

Otin viime syksynä vuosien haaveilun jälkeen kokeiluun Swiss Clinicin Skin Rollerin, johon olin törmännyt paljon ympäri somea. Ihastuin jo parin ensimmäisen kokeilun jälkeen tuotteeseen niin paljon, että se on jäänyt siitä asti osaksi mun kauneusrutiineja. Oon saanut tästä koti-mikroneulauksesta paljon kyselyistä myös teiltä kun se on välillä näkynyt mun instagramin puolella, ja sen vuoksi ajattelin nyt avata asiaa teille vielä vähän lisää. Mun ensimmäisen postauksen jossa syvennyn enemmän mikroneulauksen hyötyihin, löydät täältä.

Pähkinänkuoressa mikroneulaus mm. vähentää ihon juonteita, arpia sekä tasoittaa ihoa. Se saa hoitotuotteet imeytymään iholle yli 300 % paremmin, sekä se toimii hyvänä anti-aging hoitona ja vähentää ihon epäpuhtauksia.

Mikroneulausta suositellaan tehtävän iholle ns. kuureina, eikä jatkuvasti joka ilta. Iholle tulee nimittäin antaa käsittelyjen välissä myös aikaa palautua! Itse oon pitänyt välillä tästä vähän pidempiäkin taukoja, ja jatkanut rullailua aina sitten kun on tullut sellainen olo että iho on sen tarpeessa. Mun iho kirkastuu ihan muutaman käyttökerran jälkeen huomattavasti, ja sitten kun on taas tullut ”tukkoinen” ja samea fiilis iholle, oon uusinut käsittelyn. Swiss Clinic suosittelee 5 päivän rullaus jaksoa jonka jälkeen tulisi pitää ainakin samanpituinen tauko, jotta iho saa rauhoittua.

id-kuva

Nyt hetki takaperin sain Swiss Cliniciltä uudistuneen 3in1 rullan käyttööni, ja oon nyt innoissani testaillut sitä. Ideahan on siis sama kuin ennenkin, eli rullaus uudistaa ja siloittaa ihoa. Erona tässä uudistuneessa 3in1 paketissa on se, että tulee mukana kolme erilaista rullaa ja yksi varsi johon niitä saa helposti vaihdeltua. Yhtä rullaahan ei kannata käyttää kovin pitkään neulojen tylsimisen vuoksi, joten nyt päiden vaihtaminen on super helppoa ja ekologisempaa kuin kokonaan uuden tuotteen ostaminen! 3in1 pakettiin kuuluu 0,2mm rulla kasvoille, 0,5mm rulla kasvoille sekä leveämpi 0,5mm rulla vartalolle. Mä en ollut aiemmin testannut ollenkaan tota vartalo-rullaa, joten olin tästä tosi iloinen! Rullapään vaihtaminen on älyttömän helppoa ja se vie aikaa oikeasti vain 2 sekunttia.

Aloitin mikroneulauksen itse aikoinaan sillä 0,5mm rullalla jolla saa tietysti maksimaalisia tuloksia, mutta nyt kun oon kokeillut itse myös tuota 0,2mm rullaa, suosittelen ehkä aloittamaan sillä. :) Vaikka tuote ei satu ollenkaan, niin sanoisin että pienemmillä neuloilla on silti paljon helpompi päästä alkuun – siksi tämä paketti on erityisen mahtava myös aloittelijalle! Rullailuun tottuu kuitenkin todella nopeasti, jolloin on sitten helppo vaihtaa 0,5mm rullaan.

Muistutan vielä että rullan huolellinen puhdistaminen jokaisen käyttökerran jälkeen on ihan must!! Rullaa ei saa pestä vedellä, vaan se tulee desinfioida tarkasti hygieniasyistä. Itse käytän tähän hommaan Swiss Clinicin omaa Beauty Accessory Cleaning Spraytä.

Myös tästä Swiss Clinicin Reviving Face Serumista on tullut oikeasti yksi mun holy grail tuote!! Tämä siis levitetään kasvoille heti neulauksen jälkeen, ja se viilentää ja ravitsee ihoa. Tuotetta voi käyttää myös sellaisenaan ilman mikroneulausta, ja oonkin käyttänyt sitä paljon myös niin. :D Reviving Face Seruumi sisältää mm. viittä hyaluronihappoa ja viittä peptidikompleksia, jättäen ihon super pehmeäksi ja kuulaaksi. Tuote myös tuoksuu ihan taivaalliselle hahah!

// Sain myös tälläkertaa teille oman alekoodin, eli mikäli kiinnostuit tuotteesta tai olet ostamassa uutta, niin koodilla ”SILJA20” saat -20% alennuksen seuraavista tuotteista:  Skin Roller 3in1 hintaan 63€ (norm. 79€) tai Skin Roller 3in1 + Face Serum hintaan 100€ (norm. 163€). Pääset shoppailemaan tästä! :) // Alennuskoodi on voimassa 31.4. asti.

With love, Silja


Lähettänyt lifeofsilja klo 12:15 | 4 kommenttia

Tunnisteet:

Muissa blogeissa aiheesta: Yleinen

4 Responses to “Mikroneulaus osana kauneusrutiineja!”

 1. Avatar Aino sanoo:

  Moikka!

  Oon jo kauan miettinyt että tuotetta ois upeeta kokeilla ja tää aluekoodi kyllä houkuttelee nyt kovasti.
  Pukkasko hoidon aloittaminen sulla paljon rasvaa ihon pintaan tai muodostuko sulla paljon epäpuhtauksia iholle? :)

  Tiedätkö muuten missä nää tuotteet valmistetaan?

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Heippa!

   No sanoisin että ehkä parin ensimmäisen kerran jälkeen iho oli sellainen todella kuulaan näköinen, mutta ei siis mun mielestä negatiivisella tavalla rasvainen. Eikä oo muodostunut mitään epäpuhtauksia, vaan päinvastoin ne on hävinnet. :) Mä kärsin nimittäin ajoittain kaikista pikku näpyistä ja mustapäistä, ja tämä pitää ne hyvin loitolla..

   Pakko sanoa että en oo nyt ihan 100% varma missä tuotteet valmistetaan, voin laittaa siitä kyselyä eteenpäin!

 2. Avatar Maarit sanoo:

  Mulla on sellaista yöksi tarkoitettua tehohoitoa jonka sain kasvohoidosta mukaan tuon 0,5 rullan kanssa. Jotenkin jäi semmoinen kuva että sitä rullattaisiin ihoon sisään mutta siis saattaakin olla että laitan sitä iholle vasta rullauksen jälkeen? Harmi kun en muistanut pyytää tarkempia ohjeita…

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Uskon 99% varmuudella että tuote laitetaan vasta sitten rullaamisen jälkeen! :)

Kommentoi