tiistai 09. huhtikuun 2019

Barcelona On My Mind

Palattiin noin viikko sitten Barcelonasta mun ystävän Idan kanssa, ja meillä oli ihan huippu reissu. Matka tuli kummallekkin myös niin oikeaan aikaan, se oli täydellinen hengähdystauko arjesta.

Matkakohteena Barcelona oli ihan mieletön, ja juuri sellainen mitä odotinkin. Tykkään itse tosi paljon Espanjasta, enkä meinaa nyt mitään Marbellaa hahaha. Barcelonaan on ehdottomasti päästävä joskus vielä uudelleen, sillä 4 päivää oli ihan liian pieni aika sen kokoisen kaupungin läpi koluamiselle. Nähtiin ja koettiin kuitenkin todella paljon, sillä kierreltiin kaupunkia lähes poikkeuksetta kävellen aamusta iltaan. Käveltyjä kilometrejä tuli joka päivä +12 puhelimen mukaan.

Yövyttiin Crowne Plaza Fira Center -nimisessä hotellissa, joka sijaitsi ihanalla, hieman rauhallisemmalla ja ns. paikallisten alueella. Hotelli oli muutenkin ihan ihan nappivalinta, huoneet ja palvelut tosi hyviä.

id-kuva

Meidän päivät kului lähinnä kävellen ympäriinsä, shoppaillen ja nähtävyyksiä läpikäyden. Käytiin myös yhtenä iltana ulkona ja vaikka liikuttiin pääasiassa keskustan alueella, saatiin nähdä myös aitoa lähiöelämää Barcelonassa, kun mä kävin ottamassa uuden tatuoinnin. :D Mietin vielä että kirjoitanko siitä omaa postausta, sillä oli muuten aikamoinen kokemus… Oltiin aluksi ihan 100% varmoja, että nyt meidät tapetaan tänne, hahaha! Käytettiin myös metroa joka oli siihen asti iisiä, kunnes piti päästä sieltä tunnelista ulos, meillä meni poispääsyyn varmaan 15 minuuttia, sillä linjoja oli niin monia.. :D

Myös säät suosi meitä vaikkei vielä ihan hellettä ollutkaan. Joka päivä aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja asteita oli päivisin n. +17! Täydelliset ilmat siis kun silloin suomessa keikuttiin vielä lähempänä nollaa.

Tulipas taas heti hirveä matkakuume kun mietti reissua ja selasi kuvia läpi! :D Nyt on kuitenkin keskityttävä kouluun seuraavat pari kuukautta ihan täydellä teholla, mutta mulla olisi ehdottomasti haaveena päästä jonnekkin kesän aikana. Oon miettinyt tosi paljon Roomaa, jossa olin viime keväänä, sillä rehellisesti siitä tuli ihan puskista mun yksi uusi lemppari kaupunki.

With love, Silja


9 Responses to “Barcelona On My Mind”

 1. Avatar Jenna sanoo:

  Siis en nyt ihan ymmärrä sun kommenttia ”tykkään tosi paljon Espanjasta,enkä nyt meinaa mitään Marbellaa”.? Siis Marbellahan on Espanjassa, eikä todellakaan ole mikään suomituristirysä. Oikein hieno, aito espanjalainen kaupunki.

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   No mä itse miellän Marbellan aika eirlaiseksi kuin Barcelonan tms. isot kaupungit, mistään aitoudesta en puhunut. :)

   • Avatar Kira sanoo:

    Barcelonalaisethan ei ite miellä kuuluvansa edes Espanjaan vaan nimenomaan Kataloniaan ja Katalonia haluaa itsenäistyä :D Niin onko mikään ihmekään että on vähän erilainen ku vaikka se ”haha Marbella”

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana mekko, mistä se on?

 3. Avatar Carita sanoo:

  Mikä objektiivi sulla on käytössä? Ihania kuvia

 4. Avatar Hanna sanoo:

  Heippa! Mistä nuo sun maiharit on ostettu? Näyttävät hyvältä monessa sun asukuvassa :)

Kommentoi