tiistai 09. huhtikuun 2019

Hiustenkasvatusprojektin kuulumisia

Kaupallisessa yhteistyössä: Biorion

Koko Biorion tuoteperhe on nyt ollut mulla käytössä lähes vuoden alusta saakka, tukemassa mun omaa hiustenkasvatusprojektiani. Tiesin että kauniiden ja terveiden hiusten eteen mun pitää tehdä myös joitain uhrauksia, ja siksi multa leikattiin tammikuussa todella paljon huonoa hiusta pois. Koska pitkät hiukset on mulla tavoitteena niin tämä tietysti kirpaisi vähän, sillä pituudesta lähti niin huomattava määrä. Nyt oon kuitenkin monena päivänä ihmetellyt sitä, että mun hiukset on jo kasvaneet takaisin siihen mittaan mikä leikattiin! 😀 Sen huomaa myös erityisesti tyvikasvusta, jota saisi olla koko ajan värjäämässä… Sekin on jo kahteen/kolmeen otteeseen värjätty tänä vuonna, ja tuntuu että hiukset kasvaa nyt ihan hirveetä vauhtia.

Oon saanut myös paljon kehuja siitä, että hiukseni näyttävät hyvinvoiville ja kiiltäville! Siis kuvitelkaa, että mä oon saanut jopa muutamia viestejä koskien sitä, että mitä kiiltotuotetta käytän, kun hiukseni ovat niin kiiltävät. 😀 Oon myös itse tällä hetkellä tosi tyytyväinen sekä hiuksiini, että Biorionin tuotteisiin, uskon että niistä on ollut iso apu hiusten kunnon suhteen. Hiukset tuntuvat hyvinvoivilta ja ehkä jopa hieman paksummilta.

Törmäsin muuten myös yhdessä tapahtumassa juuri yhteen mun Biorion-testiryhmäläiseenkin, ja mun oli tietysti pakko käydä heti kyselemässä että mitä hän on tykännyt tuotteista. Mira kertoi ongelmakseen vähän saman vaivan mikä mulla itselläni on, eli hennot hiukset jotka ei tunnu hirveästi kasvavan, mutta hän kertoi myös että on tällä hetkellä ihan tyytyväinen, ja tuntuu että tuotteet ovat oikeasti auttaneet.

Jos haluat tutustua mun edelliseen postaukseen jossa kerron enemmän tuotteista, löydät sen täältä!

Tässä testaamisessa mua itseäni ehkä eniten jännitti se, että saanko tuotteet osaksi mun rutiineja – se on kuitenkin sujunut hyvin. Otan ravintolisän muiden vitskujen kanssa aamulla tai illalla, ja kylppäristä otin oikeastaan kaikki muut shampoot ja hoitoaineet pois, lukuunottamatta sävyttäviä tuotteita joita käytän ehkä kerran parissa viikossa. Hoitonestettä puolestaan oon käyttänyt hieman harvemmin, ehkä pari kolme kertaa viikossa kun hoidan muita ”spessumpia” kauneusrutiinejani.

Näissä postauksen kuvissa mun hiukset on muuten ihan fresh outta shower, eli vielä puoliksi kosteat ja ilman mitään tuotteita. Mä oikeastaan tykkään mun hiuksista silloin melkein eniten. 😀 Pesen tällä hetkellä hiukseni 2-3 kertaa viikossa vähän menojen mukaan, ja oon harkinnut taas että kävisin leikkaamassa huonoja latvoja pois, sillä hiukset kasvaa tosiaan sellaista vauhtia… 🙂

With love, Silja


6 Responses to “Hiustenkasvatusprojektin kuulumisia”

 1. Rosa sanoo:

  Moi! Olis kiva nähdä jotain kunnon ”ennen ja jälkeen” kuvia, näkis että toimii ja mahdollisesti pääsis itsekin ostamaan noita tuotteita 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Ihan hyvä idea, voisin koittaa testijakson lopuksi etsiä jotkut ennen jälkeen kuvat jos sais vähän osviittaa. Mutta toisaalta sanoisin, että hiusten kunto ei välttämättä niin hyvin näy kuvissa, ja lisäksi tuun tässä jakson aikana leikkaamaan hiukset vielä ainakin kerran, niin pituuttakaan ei sinänsä saa selville haha.. 😀

 2. Sini sanoo:

  Täältä iso suositus biorion kapseleille! 🙂 Huomasin eron siinä, kun ennen suihkussa lähti hiuksia tosi paljon ja lattiakaivo oli aina tukossa. Kapseleiden käytön myötä huomas et enää ei irtoo nii paljoo hiuksia.

 3. Nina sanoo:

  Mikä noista tuotteista on ollu kaikista tehokkain? Kiinnostas kokeilla, mut ihan kaikkia noita ei raski ostaa.

  • lifeofsilja sanoo:

   Joo ihan ymmärrettävää. 🙂 Itse ehkä käyttäisin tota ravintolisää ensimmäisenä!

Kommentoi