torstai 18. huhtikuun 2019

Turvallisesti auringossa / FitLine

Kaupallisessa yhteistyössä: FitLine

Ei ole mikään salaisuus että mä ra-kas-tan aurinkoa; rakastan itse auringonpaistetta sekä ruskettumista. Kuitenkin nykyään on todella tärkeää tiedostaa myös kaikki auringon aiheuttamat riskit iholle. Siinä missä nuorempana kävin vaikka useita kertoja vuodessa ruskettamassa ihoani solariumissa, nykyään koitan pitää ihostani mahdollisimman hyvää huolta.

Myönnän, että pidän edelleen päivettyneestä ihosta, mutta sellainen hullu rusketuksen ihannointi on onneksi tipotiessään. Myös solarium on jätetty pois päiväjärjestyksestä  jo vuosia sitten. Sen sijaan talvisin käytän itseruskettavia (niitäkin tosin aika harvoin) ja kesäisin rusketun luonnostaan aika helposti ilman tuntien makoilua auringossa. Tykkään kumminkin auringonottamisesta tietyissä määrin, ja siksi haluankin silloin huolehtia hyvin ihoni suojaamisesta.

Käytän aurinkorasvoja niin ulkomailla kuin myös täällä Suomessa. Nyt palasin juuri lomalta Barcelonasta jossa kevät oli jo paljon pidemmällä, ja aurinko paistoi paljon kuumemmin kuin meillä täällä kotimaassa. Mulla oli luonnollisesti siis aurinkotuotteet mukana reissussa, ja niille olikin siellä tarvetta. Muutamaan otteeseen huomautinkin ystävälleni terassilla istuvien ihmisten punottavista naamoista – aurinkosuoja olisi ehdottomasti ollut monille muillekkin tarpeen.

Sen lisäksi että auringonotto ja palaminen lisäävät riskiä sairastua ihosyöpään, aurinko myös vaurioittaa ja vanhentaa ihoa pikkuhiljaa. Sen vuoksi itse käytän kasvoillani aina aurinkosuojalla varustettua meikkivoidetta, tai jos käytän meikkivoidetta jossa ei ole suojaa valmiina, laitan sen itse purkista. 🙂

Mulla oli mukana kuvissa näkyvä FitLine Med Sun -tuotesarja, josta löytyy tuotteita hieman eri tarkoituksiin. Ennen auringonottoa käytettävä Pre Sun Lotion valmistaa ihoa auringolle, sekä edistää intensiivisen ja tasaisen rusketuksen saamista. Sitten löytyy tietysti ihan perus aurinkorasva jossa on SPF30. Itse käytän hieman paikasta riippuen SPF15 tai SPF30 aurinkorasvaa. Lopuksi tietysti hyvä After Sun tuote on ihan must, sillä se rauhoittaa ja ravitsee ihoa auringon oton jälkeen. Tämä FitLine After Sun sopii hyvin myös herkkäihoisille, koska tuote ei sisällä ollenkaan emulgointi- tai säilöntäaineita. Mulla oli myös ensimmäistä kertaa testissä huulille oma Lip Repair, joka sisältää myös UV-suojan, jonka lisäksi se hoitaa ja kosteuttaa huulia. 🙂

With love, Silja


Lähettänyt Silja Sundberg klo 18:10 | 2 kommenttia

Tunnisteet:2 Responses to “Turvallisesti auringossa / FitLine”

  1. Jaana sanoo:

    Niin meikkivoiteestahan et saa läheskään täyttä suojaa tai ylipäätään edes minkäänlaista… Olikos wayne gossilla esim youtubessa että sitä saa laittaa ruokalusikallisen että saat meikkivoiteesta täyden suojan kasvoille… Joten suoja meikinkin alle😃

Kommentoi