maanantai 24. kesäkuun 2019

Lomalaisen juhannus-terkut!

Tässä on tullut ihan vahingossa pidettyä vähän pidempi tauko blogista, ja kumpa voisinkin sanoa että on ollut niin hirveästi kiiretä, mutta ei… Mä oon vaan ollut niin lomalla – oon nauttinut kiireettömästä ajasta, kesästä ja kavereista! En rehellisesti muista koska oisi ollut näin stressivapaa ja hyvä fiilis. 😀 Voisin myöhemmin tehdä postauksen siitä kaikesta mitä oon duunaillut mutta nyt ensin tämän päivän postaukseen:

Nyt juhannuksetkin juhlittu alta pois, ja olis ehkä hyvä päästä vähän kiinni tavallisiin rutiineihin. Mulle on ainakin tosi tärkeää pitää normaalia rytmiä yllä myös lomaillessa koulusta, sillä varsinkin mun unirytmi alkaa helposti elää muuten ihan omaa elämäänsä.

Ajattelin jakaa teille nyt kuvia mun juhannuksesta, vietin perinteistä mökkijuhannusta perheen kanssa meidän mökillä Porvoon saaristossa. En itse oo mikään juhannusfestarien ystävä, vaan enemmänkin mökki-ihminen ja tykkään viettää tätä juhlaa oman perheen kanssa. 🙂 Rakastan tota paikkaa ja sitä fiilistä mikä siellä vallitsee, ei voi olla huonolla mielellä!

id-kuva

Toivottavasti sullakin oli ihana ja rentouttava juhannus. Kivaa viikon alkua! ♥︎

With love, Silja


4 Responses to “Lomalaisen juhannus-terkut!”

 1. R sanoo:

  Meinaatko tehdä lainkaan lähärin hommia kesällä? Hankkia ylipäätään työkokemusta? Sijaisista hirveä pula kun opiskelijat ei halua hakea töitä, minkä kyllä ymmärrän – lomailu on jees. Mutta tulevaisuutta ajatellen edes se kuukauden kesäduuni näyttää cvssä paremmalle kuin ’ei oo’.

  • lifeofsilja sanoo:

   En meinaa tänä kesänä tehdä sen alan hommia, koska kaipaan oikeasti ihan vaan hengähdystaukoa. 🙂 Suoritin nyt keväällä kahta eri jaksoa koulussa päällekkäin, sillä olin silloin viime loppuvuodesta pois koulusta pidempään.. Jatkossa meinaan kyllä ehdottomasti tehdä, ja esim. ensi kesänä mulla on osaamistakin jo paljon paljon enemmän!

 2. IM sanoo:

  Mistä tää sun ihana mekko on?

Kommentoi