torstai 11. heinäkuun 2019

4x (Festival) Outfit Ideas

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Mä kokosin  teille muutamat asuvinkit, ensi viikonloppuna 19.-20. pv järjestettävää WKND festaria varten, mistä oon ihan super innoissani! Sain heiltä liput festareille tänä vuonna, ja odotan ihan erityisen paljon mm. Swedish House Mafiaa, Armin Van Buurenia, Robin Schulzia ja Alan Walkeria. Vaikka oon käynyt tänä kesänä monilla festareilla kuuntelemassa kovia artisteja, niin sanoisin että WKND on onnistunut keräämään samaan paikkaan ehkä kovimmat nimet – listasin tohon vaan mun ihan lempparit. En jaksaisi odottaa!

Mutta niihin asuihin. Oikeestaan mä voisin käyttää itse näitä kaikkia asuja ihan muutenkin, sillä mulle festaripukeutumisessa on tärkeää se mukavuus ja että tunnen oloni hyväksi asussa. Ois ihan tosi nihkeetä olla koko päivä festareilla epämukavan asun kanssa, joten kompensoin ennenmmin asua esimerkiksi hieman normaalia näyttävemmillä meikeillä. Nyt vaan kaikki sormet ja varpaat ristiin, että ilmat lämpeäisin juuri sopivasti ensi viikonloppua varten.

Mekko täältä / Takki täältä / Vyölaukku täältä / Lenkkarit täältä

T-paita täältä / Pyöräilyshortsit täältä / Bleiseri täältä / Bootsit täältä 

Mekko täältä / Takki täältä / Laukku täältä / Sandaalit täältä / Korvakorut täältä

Bleiserimekko täältä / Lenkkarit täältä / Laukku täältä / Aurinkolasit täältä

With love, Silja


One Response to “4x (Festival) Outfit Ideas”

  1. Avatar xod sanoo:

    Linkit ei toimi ainakaan mulla :/

Kommentoi