keskiviikko 17. heinäkuun 2019

Ihan Paras Itseruskettava!

Okei lupasin julkaista tän postauksen jo eilen, mutta mulle tuli niin paljon hommaa, etten saanut tekstiä kirjoitettua – pahoittelut niille jotka olivat odottaneet! Ja iso kiitos myös edellisen postauksen kommenteista, ihanaa että niin moni otti kantaa asiaa, ja oli kiva huomata etten todellakaan ole yksin noiden mietteiden kanssa! :)

Tänään ajattelin tosiaan kertoa teille mun tän hetkisestä lempi itseruskettavasta, sillä saan lähes päivittäin kysymyskiä mun rusketuksesta. Vielä paremmin se ehkä tulee esiin ihan livenä, sillä varmaan kaikki mun kaverit on käyneet ostamassa tän kyseisen ir:än nähtyään sen mun iholla, haha!

id-kuva

Sain tosiaan keväällä testiin Kicksin uudistuneita itseruskettavia, ja tuttuun tapaan olin super innoissani tuosta vaahdosta. Vaalein sävy oli kuitenkin mulle liian vaalea, joten testasin vähän vastahakoisesti geelimäistä ir:ää, josta olin saanut tuon tummemman sävyn. En siis yleensä tykkää mistään rasva- tai geelikoostumuksista itseruskettavissa, joten olin sen takia hieman skeptinen.

Mutta siis heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen olin aivan rakastunut. Sävy näyttää iholla ihan sairaan hyvälle ja luonnolliselle, koostumus on kiva levittää ja tuoksukaan ei ole paha. Mikä parasta, yksi ainut kerros itseruskettavaa riittää ainakin mulle hyvin, ja väri on ”valmis” ihan kolmessa/neljässä tunnissa. Tuo vaaleampi sävy voi olla ihan hyvä talvella, joten se saa odotella kaapissa siihen saakka.

Yllä kuva geelistä, joka on siis valmiiksi hieman ruskeaa jotta levittäminen on helpompaa. Itse en käytä tämän geelin kanssa ollenkaan hanskaa levittämisessä – vaan hieron sitä myös kämmeniin, annan vaikuttaa 5min ja pesen pois.

Oon saanut tällä tuotteella myös tosi tasaista jälkeä aikaan, eikä ole tullut oikeastaan mitään perus itseruskettava-rajoja! Käytän kyllä myös jonkun verran aikaa ja huolellisuutta levitykseen, ja pesen tosiaan kädet huolellisesti lopuksi. Mun lempi kikka on myös sen jälkeen laittaa käsiin ja jalkoihin perusvoidetta, joka ehkäisee sen että niistä tulee liian tummat tai läikikkäät.

With love, Silja


17 Responses to “Ihan Paras Itseruskettava!”

 1. Avatar M sanoo:

  Nuo alusvaatteet ovat UPEAT! Mistä noita saa? :) ja hyvältä näyttää rusketus, tosi kaunis ja luonnollinen

 2. Avatar Evelyn sanoo:

  Käytätkö tota myös kasvoille vai onko sulle siihen joku oma tuote? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   En laita ikinä itseruskettavaa kasvoihin, mun iho on niin herkkä että menee heti huonoon kuntoon ja tukkeutuu! 😅 käytän vaan aavistuksen tummempaa meikkivoidetta ja Sit aurinkopuuteria..

 3. Avatar Emma sanoo:

  Aivan sairaan mageet alusvaatteet. Mistä tuollaisia saa?

 4. Avatar Pinnii sanoo:

  Sotkeeko valkoiset lakanat? Käytätkö myös kasvoille? Kiitos!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Sotkee joo, itse laitan ajoissa ennen nukkumaan menoa että kerkeää kunnolla imeytyä ja kuivua ennen, tai myös useasti nykyään laitan esim vklp aamuna kun herään, niin kerkee pitää sen ~4h ja sit mennä myöhemmin suihkuun!

 5. Avatar henna sanoo:

  mitenkäs laitatko tota myös kasvoihin? vaiko jotain muuta? :D

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   En laita ikinä itseruskettavaa kasvoihin, mun iho on niin herkkä että menee heti huonoon kuntoon ja tukkeutuu! 😅 käytän vaan aavistuksen tummempaa meikkivoidetta ja Sit aurinkopuuteria..

 6. Avatar Henna Holappa sanoo:

  Pikiöljy on paras, sitä kun hieroo ihoon niin se antaa pysyvän rusketuksen, tätä täytyy tehdä useita vuosia, on muuten tosi.

 7. Avatar Niina sanoo:

  Mulla myös herkkä kasvojen iho. Mut ton sarjan itserusketusliinat on ihan parhaita. Kaunis tummahko väri, eikä tuki kasvojen ihoa. Yhtä liinaa voi käyttää kaks kertaa, kun leikkaa liinan puoliks. Kantsii testaa!

 8. Avatar Nora sanoo:

  Ootpa kaunis. Milloin Q&A-postausta, olisi tosi kiva? !:) Ymmärrän jos et halua kun tulee varmaan paljon henk.koht kysymyksiä, mutta ois kiva kuulla kuulumisia ja sun mielipiteitä moneenkin ajankohtaiseen asiaan.

 9. Avatar Tanja sanoo:

  Hei! Pakko tulla suosittelemaan kasvoille käytettäviä itseruskettavia pisaroita Lumenelta. Testasin niitä tuossa edellispäivä. Laitoin yövoiteen joukkoon, hieroin kasvoilleja aamulla oli kasvot kauniin päivettyneet. Ja en ole nyt lisännyt tippoja ja edelleen kasvoissa päivtys pysynyt. Kannattaa kokeilla ehdottomasti!

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Uu kiitos vinkistä!! Mun muistaakseni Kicks’iltä on myös tätä samaa sarjaa vastaava tuote, mutta en oo kokeillut! Täytyy koklaa jos ne sopis kasvojen iholle :)

 10. Avatar Heidi sanoo:

  Pysyykö monta päivää hyvänä? Miten pois kuluminen? Lähteekö perus ir tyyliin laikukkaana? :)

  • lifeofsilja lifeofsilja sanoo:

   Mulla ei ainakaan nyt kesällä oo lähtenyt yhtään laikkuina pois, kun on ehkä vähän omaakin rusketusta alla. En oo siis huomannut mitään rumia kulumia.. Ja pysyy mun mielestä yllättävn hyvänä myös pitkään!!

Kommentoi