torstai 08. elokuun 2019

7x Thursday Thoughts

1. Lähetin tänään työmeilissä ”Ihanaa keskiviikkoa!”, Taidan olla vieläkin aika loma moodissa… Mitenköhän ensi viikon arkeen paluu tulee sujumaan? Samalla odotan innolla koulun alkua ja uusia töitä. En ookkaan kertonut täällä blogin puolella, mutta hain ihan hetken mielijohteesta oman alan töitä koulun ohelle, ja sain sen paikan. Mulle soitettiin vielä perään että haluaisinko vähän haastavampia tehtäviä mitä alunperin piti, ja jännittää aika paljon..

2. Lähetin tänään mun poikaystävälle viestin, että haluaisin kaikki maailman koirat. Mutta se ei pidä paikkaansa – vaan haluaisin kaikki maailman eläimet. Mun Instagramin se ”discover page” on nykyään täynnä pelkkiä eläinten kuvia ja eläinvideoita, koska ilmeisesti en käytä mun instaa muuta kuin pelkästään eläin juttujen katseluun…

3. Mulla on myös ollut jo jonkun aikaa ihan älytön koiravauva kuume.. Haluaisin harmaan karkeakarvaisen mäyräkoiran tai italian vinttikoiran. Koiran nimeksi tulisi Hiiri! Hippo ja Hiiri. 😀 Molemmat alkais H:lla ja olis eläinten nimiä. En malta odottaa mitä keksin joskus mun lapselle nimeksi jos sellaisen saan…. Hahah!

4. En oo ollut epillerien aloituksen jälkeen yhtään oma itseni. Pari ekaa viikkoa olin ihan raivona koko ajan, niin että säikähdin sitä itsekkin. Normaalisti en suutu oikein mistään, mutta esim. Weekend festareilla joku mies koitti ohittaa meidät vessajonossa, ja sain ihan kauhean slaagin tästä. Nyt pari viimeistä viikkoa taas puolestaan oon ollut tosi surullisella tuulella. Kaikki vastoinkäymiset on tuntunut todella raskaalle ja mieli on oikeesti ihan maassa. Sain ihan hirveän itkukohtauksen kun tajusin että mun kämpän vuokrasopimus loppuu. Toivottavasti tää alkais pikkuhiljaa jo tasoittumaan…. Mulla on ikävä mua.

5. Musta on tavallaan taas ihanaa että kesä loppuu, sori… Siis mä rakastan kesää, ja se on mun lemppari vuodenaika ehdottomasti, mutta joka vuosi syksyn tulossa on jotain niin ihanaa! Haluaisin muuttaa jonnekkin maahan missä olis samantyylinen ilmasto muuten, mutta ei tulisi koskaan lunta. Kevät, kesä, syksy. 😀 Se olis mun unelma!

6. Miks en tiennyt että MTV:ltä on alkanut The Hillssin uudet jaksot?? The Hills oli ylivoimaisesti mun lempi ohjelma aikoinaan, ja hypin tasajalkaa innosta kun kuulin tästä uudesta. Ja siis huh, miten toi Justin Bobby voi olla edelleen noin kuuma? Se oli pienenä mun man crush, ja nyt googlasin niin se on jo 37v? 😀 Mischa Barton oli kans iloinen yllätys lisä tähän, tuli kunnon O.C. nostalgiat!

7. Tein pitkästä aikaa eilen Chia-vanukasta, ja siitä tuli niiin hyvää. Laitoin ainekset aika summanmutikassa, mutta käytin siihen Alpron riisi-kookos juomaa, vähän vanilijasokeria tuomaan makeutta ja tietysti chiasiemeniä. Pidin yön yli jääkaapissa ”hautumassa” ja aamulla lisäsin siihen Yosaa ja banaania. Täydellinen arjen luksusaamupala!

id-kuva

With love, Silja


21 Responses to “7x Thursday Thoughts”

 1. Vera sanoo:

  Moi Silja,
  tulipas just sopivasti tää postaus, kun tässä mainitaan Hippokin. Haluisinkin kysyä sulta, että minkälainen pentuaika teillä oli Hipon kanssa? Missä vaiheessa ja miten aloit kouluttamaan sitä? Jos sulla on mitä tahansa vinkkejä, niin ois ihana, jos kertoisit! 🙂 Teidän yhteiselo näyttää niin toimivalta, että ei voi kuin ihailla. Mulla on 13-viikkoinen pentu ja en malta odottaa, että sille kasvaa vähän järkeä päähän ja elämä sen kanssa normalisoituu! 😀

  • lifeofsilja sanoo:

   Siis aloin ihan heti kouluttamaan Hippoa, kun se tuli kotiin 7 viikkoisena. Seuraavana päivänä oli jo ekat yksin-olo harjoitukset jne. Alkuun siis tietty vaan pariksi minuutiksi oven taakse ja sit pidentää väliä joka päivä. Myös istuminen, luoksetulo jne heti vaan harjoittelun alle. Mun mielestä on tosi tärkeää että koira oppii heti tavoille, eikä mitään katsota sormien läpi, tulee muuten tälläisen vahvan rodun kanssa myöhemmin ongelmia! 😀

   Jos sulla on amstaffi siis niin sen kanssa elämä normalisoituu ehkä 2v jälkeen (vähän)… 😀 Hahah. Hippo on nyt 6-vuotiaana ihan ok.. XD

 2. Minski sanoo:

  Siis mitä??!! Onks Hippo jo 6!!!! Vastahan sä otit sen❤️ voi pieni ❤️❤️

 3. M sanoo:

  Ootko nyt jo muuttamassa sun uuden poikaystävän kans yhteen? Huh kun nopeeta toimintaa 😀

  • lifeofsilja sanoo:

   Siis tiedätkö kauan me ollaan tunnettu? Jaaa toiseksi missä lukee että ollaan muuttamassa yhteen? 🙂

 4. Ksldldmem sanoo:

  Suosittelen lopettamaan e-pillerit. Turha se on kärvistellä tommosten oireiden kanssa, menee kaikki ihan pilalle. Kannattaa harkita muita ehkäsymenetelmiä, myös hormoniton kuparikierukka on vaihtoehto.

  • lifeofsilja sanoo:

   Otan ehdottomasti tän esille mun 3kk tsekkauksessa ja kyselen jotain sopivampaa vaihtoehtoa! 🙂

  • Jj sanoo:

   Jos oot just alottanu niin kyllä se siitä tasottuu, ei kannata heti luovuttaa 🙂

   • Lsld sanoo:

    Omalla kokemuksella ne ei tasoitu. Ainoastaan sitä ”turtuu” siihen olotilaan ja siitä tulee uusi normaali. Ihmiset ovat toki yksilöitä ja jokainen reagoi eri tavalla.

    • lifeofsilja sanoo:

     Niiin, mä kanssa veikkaan tätä! 🙁 Odotan nyt vielä sen 1,5kk mitä on seuraavaan käyntiin aikaa, ja kysyn sitten mihin olisi järkevää vaihtaa. 🙂

 5. Tar sanoo:

  Hei,

  Kiva postaus! Mistä katot noita The Hillsin uusia jaksoja? :::)

 6. S sanoo:

  Kerroit noista e-pillereiden tuomista mielialamuutoksista, niin mietin et ootko huomannut jotain fyysisiä muutoksia (turvotusta, ihon kuivuutta tms)? Itellä periaatteessa ihan ok tilanne tällä hetkellä kun oon 2,5v syöny pillereitä, mutta jotenkin en koe kroppaa omaksi 🙁 ajattelin lopettaa noi tän laatan jälkeen ja katsoa jos fiilis paranee sillä, poikaystävä onneksi ymmärtää ja tukee tätä päätöstä.

  Paljon oon tosta kuparikierukasta kuullut mutta en halua mitään ylimäärästä kroppaan ja hirvittää se asennus kun papa-koekin oli aika tuskaa… loput ehkäisymuodot onkin lähinnä hormonisia ja jotenkin pelottaa luottaa vain kondomiin. Kumpa ei tarvis miettii näitä juttuja ollenkaan 😀

  • lifeofsilja sanoo:

   Joo siis maha on koko ajan turvonnut ja tuntuu siltä kuin ois menkat tai alkamassa. 😀 Tunnistan just ton fiiliksen hyvin että kroppa ei tunnu omalta… 🙁 Muista että siinä menee lopettamisen jälkeen tosi kauan aikaa että kroppa oikeasti palautuu. Mulla oli viimeksi vasta vuoden jälkeen täysin ”oma olo”! Tsemppiä!

   • El sanoo:

    Joo, toi on pelottavaa! Itse myös vuosia sitten söin e-pillereitä ja lopettamisen jälkeen meni 6-12kk siihen, että koki olevansa oma itsensä taas. Luonnollisten kuukautisten tulemiseen meni mulla yli vuosi ja säännöllinen luonnollinen kierto tuli vasta parin vuoden päästä lopettamisesta. Tietenkään kaikilla ei käy näin ns. Radikaalisti, mutta ei taatusti naurata sellaista ihmistä jolla on lisääntymistoiveet ajankohtaisia.. itselläni ei onneksi ollut.
    Noista asioista loppujen lopuksi puhutaan aika vähän. Itsekin ajattelin, että lopettamisen jälkeen tulee kuukautiset ihan normaalisti melkein heti, mutta eihän siinä niin käynytkään.

 7. Kdldldkd sanoo:

  Ootko tykännyt hoitoalasta ja lähihoitajaksi opiskelusta?

  • lifeofsilja sanoo:

   Joo oon tykännyt. Tietysti siellä on myös sellaisia juttuja jotka ei välttämättä just mua niin kiinnosta, mutta ylipäätään on ollut tosi kivaa. 🙂

 8. Leni sanoo:

  Ihana toi sun mekko, mistä sellaisia saa? 🙂

 9. Myy sanoo:

  Mä jouduin lopettamaan yhdistelmäpillerit migreenin takia. Koska tarvin kuitenkin säännöllisen ehkäisyn, gyne ehdotti minipillereitä. Iho ei ole ihan yhtä hyvä ja kuin yhdistelmäpillereiden aikana, mutta muuten sopii oikein hyvin. Menkatkin jäi tällä merkillä heti pois ja on poissa pysyneet! Eka merkki ei sopinut, meinasin jo luovuttaa, mutta onneksi kokeilin gynen ehdotuksesta vielä toista merkkiä. Enpä pöe katunu hetkeäkään!

Kommentoi