lauantai 31. elokuun 2019

Maailman paras paikka!

… No ainakin oman kodin jälkeen.

Mua instagramin puolella seuraavat ovat tänä(kin) kesänä saaneet pariin otteeseen nähdä storyjen puolella mun mökki-hypetystä, ja täällä ollaan taas. :) Vaikka oonkin ihan henkeen ja vereen kaupunki-ihminen, enkä voisi ainakaan lähitulevaisuudessa kuvitella muuttavani pois Helsingin keskustasta – niin mun on pakko päästä välillä luontoon ja relaamaan. Kaikken parhaiten se onnistuu meidän suvun mökillä, joka on mulle maailman paras paikka.

Stressaan aina tänne tultaessa kovasti että kaikki tarpeellinen on mukana (venematkan takia hankala lähteä hakemaan mitään) ja tietysti että pääsispä jo perille, mutta kun jalat astuu oman rannan valkoiseen hiekkaan, niin unohtuu kyllä kaikki murheet. Meidän mökillä yhdistyy kaikki tekijät joita itse tarvitsen rentoutumiseen; luonto, meri, oma rauha ja sauna.

id-kuva

Tällä kertaa me tultiin poikaystävän kanssa tänne eilen ihan kahdestaan rentoutumaan, mutta paikalle pöllähtikin muutama sukulainen. Kaikkien ilmeet olivat yhtä järkyttyneet, kun ei tiedetty toistemme suunnitelmista, haha! Ollaan kuitenkin saatu nauttia ja tehdä juurikin niitä juttuja joita tultiin tekemään.

Tänään vietetään muinaistulien yötä, ja meinattiin laittaa muutamia ulkotulia rantaan, sekä koota siivotuista risuista yms. pieni kokko. Juhannuksena ei päästy metsäpalovaaran takia kokkoa ollenkaan polttamaan, joten kiva fiilistellä sitä nyt pienimuotoisesti. Nähtiin päivällä myös vauva-rantakäärme, en kestä miten suloinen se oli – kuin kastemato mutta isoilla silmillä!!

Löytyykö sieltä muita kaupunki-ihmisiä, joille satunnainen luontoonpääseminen on ihan must?? :)

With love, Silja

 


One Response to “Maailman paras paikka!”

 1. Avatar Marii sanoo:

  Meillä mökki myös, mut itse en sinne niinkään kaipaa, koska siellä pitää tehdä niin paljon kaikkea, ennekuin voi rentoutua. Helsinki 4life<3

  Olen käyny viimeksi 2016 muistaakseni siellä. Johtuen siitä, että mut on pakotettu sinne 20vuotta (thug life kun kaverit kiinnosti enemmän) ja vihdoin kun mieheni löysin 21 vuotiaan - totesin et nyt loppu väkisin raahaamiset :D näin 27 viotiaana on ihanaa, kun ei ole pakko mennä!
  Isoin ongelma siellä on hyttyset ja alkeellisuus (vesi kaivosta, sähköt pömpelistä päälle ja venaus että jääkaappi kylmenee.. Lämmitykset takasta jne, asuu siellä kuulema myös äitini isotädin henki, jonka äitini tapasi tuossa alkukeväästä ja säikähti ihan kunnolla - sillä ei semmoisiin usko).
  Siinä tarpeeksi syitä olla menemättä :D

  En halua olla tekemisissä, hrrrr!

Kommentoi