perjantai 13. syyskuun 2019

Week 37

Mulla on ollut ihan super hyvä viikko, mutta tuntuu kieltämättä kivalle että on jo perjantai. Nykyään sitä osaa arvostaa viikonloppuja aivan eri tavalla kuin silloin kun, kun elämä oli pelkkää bloginkirjoittamista. En osaisi enää palata siihen arkeen, tuntuisi tosi tyhjälle!

Tällä viikolla oon tietysti ollut joka päivä koululla, sen lisäksi käynyt PR-tapahtumissa, nähnyt kavereita, siivonnut, tehnyt ruokaa ja lenkkeillyt. Eli ihan perus juttuja, mutta mä niin nautin niistä. Ihana fiilis kun tykkää siitä omasta perus arjesta, vaikkakin oon kieltämättä jo aika innoissani tulevasta reissusta… Se on ihan kohta!

Tämän illan suunitelmat on vielä suht auki, ja varmaan aika chillit sillä huomenna suunnataan Tampereelle katsomaan Vaahteraliigan finaalia. Musta on kuoriutunut pikkuhiljaa jefu-fani, kiitos poikaystävän. 😀

id-kuva

Varasin tänään meille ekan hotellin Ho Chi Minh Citystä, ja lueskelin paljon kaikkea tietoa Vietnamista. Koitin myös opetella kaikkia perus lauseita Vietnamiksi, mutta hitto se oli vaikeaa. Yleensä opin suht helposti kaikkia pikku juttuja, mutta Vietnam ei kyllä oikeen taivu mun suussa, hah!  Haluan tehdä tulevalla lomalla ainakin yhden reissun jonnekkin upeaan luonnonpuistoon, sekä lähteä kiertämään paikallisia pikku kyliä. Mun haaveena olisi myöskin, jos olisi mahdollisuus nukkua yö jossain ”viidakossa”.

Ensi viikko pitäisi vielä jaksaa painaa koulua ja työjuttuja, ja sen jälkeen lähdetään poikaystävän kanssa viikonlopuksi Kuopioon, josta oikeastaan sitten suoraan reissuun. Iiks!

 

Ihanaa viikonloppua tyypit!! ♥︎

With love, Silja


8 Responses to “Week 37”

 1. Aa sanoo:

  Olisi mielenkiintoista kuulla miten koet muutoksen bloggaajasta opiskelijaksi, mikä on ollut parasta/vaikeinta, millaisesta tulevaisuudesta nyt haaveilet ja mitä mieltä olet koulutuksestasi ja tulevaisuuden työkuvioista 🙂 muutenkin opiskelujutut aina kiinnostaa. Vaikka opiskelenkin itse it-alalla niin arkisiin postauksiin on helppo samaistua.

  • lifeofsilja sanoo:

   Hei tosi hauska idea!! Voisin miettiä tästä postausta! 🙂

 2. M sanoo:

  Pelaako sun poikaystävä jefua? 🙂

 3. Maisa sanoo:

  Mitäs Kuopiossa? T. Kuopiolainen😄

  • lifeofsilja sanoo:

   Ollaan tulossa häihin! Mutta mulla on perjantai aikaa tehdä kaikkea, eli ehdotuksia otetaan vastaan! :P<3

 4. ida ihana sanoo:

  Kiitos ihanan hyväntuulisesta postauksesta!:) Hyvä mieli välittyi tänne asti 🙂 Kyllä se arkikin on ihanaa, ja sitten viikonloput ja vapaat tuntuu vaan vielä niin paljon paremmalta!
  Ihanaa loppuviikkoa ja matkan odotusta!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 5. Cami sanoo:

  Oikein ihanaa viikonloppua ja ennen kaikkea reissua! 🙂 Vietnam on varmasti upea kohde! Se on myös omalla bucket listillani 🙂

Kommentoi