sunnuntai 27. lokakuun 2019

#Vieläyksi jakso

Kaupallisessa yhteistyössä: Viaplay & Indieplace

Mä rakastan mun omaa aikaa, ja koen että tarviin sitä ehkä jopa vähän enemmän kuin keskiverto ihminen nykyään! Liiallinen ympäriinsä juokseminen ja muiden ihmisten kanssa oleminen väsyttää mua henkisesti, ja sen vuoksi mun on pakko saada välillä olla ihan vaan yksin kotona, omassa rauhassa.

Mulle paras tapa nollata tätä hektistä arkea koulun, töiden ja ihmissuhteiden välillä on siis ihan vaan puhtaasti se oma koti + hyvät leffat/sarjat. Voisin sanoa että oonkin Viaplayn suurkuluttaja, sillä mulla on oikeastaan aina kotona ollessa joku hyvä sarja sieltä käynnissä – ja viikonloppuisin useasti leffa pyörimässä. Mulla on myös ehkä jopa vähän pahana tapana uppoutua hyviin ohjelmiin ja siirtää esimerkiksi kotitöitä vähän myöhemmälle, kun on just nyt ”niin hyvä kohta menossa” – ja hei pyykkiä voi muuten pestä huomennakin! Mutta tuskinpa oon ainoa joka tätä harrastaa..? Aina on aikaa katsoa #VIELÄYKSI jakso. 😉

Oon kuitenkin monesti nykyään ottanut mun lemppari ohjelman mukaan kotiaskareiden pariin, sillä let me tell you – esimerkiksi tiskaaminen sujuu paljon vaivattomammin, katsellessa samalla läppäriltä jotain hyvää sarjaa.

id-kuva

Viaplayltä löytyykin laidasta laitaan kaikkea hyvää, ihan jokaiseen makuun. Nyt syksyn aikana sinne on tullut myös monia hyviä sarja-uutuuksia. Mä oon itse katsellut nyt viime kuukaudet Täydellisiä Naisia (enää yksi kausi jäljellä, heh!), ja seuraavaksi ajattelin startata yhden mun vanhan lempparin; Criminal Mindsin, jonka kaudet 1-14 on lisätty hiljattain. Sen lisäksi kiinnostaa mm. Ruotsalainen uusi draama-komedia sarja Rakasta mua, sekä The Walking Deadin 9. kausi jotka ovat kummatkin parhaillaan käynnissä! Tykkään myös katsella paljon dokkareita, ja mun lempparit eli National Geographicin dokumentit löytyy nykyään myös Viaplaystä!!

Leffoista puolestaan mun katselulistalla on hiljattain lisätyt Vice (Jossa näyttelee Christian Bale, ahh!) ja Idän pikajunan arvoitus sekä ajankohtaisesti Halloweeninä valikoimiin tuleva Halloween -se on tietysti pakko katsoa silloin!

Nyt kesän jälkeen on muutenkin tehnyt taas mieli vetäytyä vähän enemmän kotiin viikonloppuisin, joten Viaplay on ollut tavallistakin ahkerammassa käytössä. Vaikka onkin ihanaa käytä viikonloppuna syömässä, drinksuilla ja näkemässä kavereita, on silti ihan parasta myös käpertyä illalla poikaystävän kainaloon katsomaan hyvää leffaa herkkujen kera, villikset jalassa. ♥︎

 

Arvonta!! Arvon yhdessä Viaplayn kanssa yhden 2kk lahjakortin Viaplaylle. Osallistut arvontaan kertomalla mulle mikä on sun #VIELÄYKSI sarja (tai vaikka leffa) Viaplayltä, eli minkä ohjelman vuoksi sä skippaisit kotityöt? Ainakin sen ”yhden tunnin” ajaksi…. 😉 Arvonnan tarkat säännöt löytyvät täältä.

With love, Silja


36 Responses to “#Vieläyksi jakso”

 1. Jasmina sanoo:

  Me before you -lefe!

 2. Pamela sanoo:

  Täykkärit toimii aina! 😁

 3. Sofianna sanoo:

  Mun ja poikaystävän #vieläyksi sarja on Brooklyn 99 ja todella saman tyylinen the office. Hömppähuumori puree meihin kumpaankin

 4. Rosie sanoo:

  Tällä hetkellä White collar!

 5. Vivian sanoo:

  Kaikki Disney leffat haha! 🙂

 6. NinaL sanoo:

  Samainen täydelliset naiset on oma suosikki!👌🤗

 7. Minna sanoo:

  Criminal Minds olisi varmasti mun #VIELÄYKSI -sarjani! Nuorempana tuli ihan tv:stä sitä seurattua ja jännitettyä!

 8. Tia sanoo:

  Tällä hetkellä ne ”helpot” katottavat on aika pinnalla, naperon kun saa illalla nukkumaan niin voi lysähtää sohvalle ja vaan olla möllöttää. Last man standing ja Kevin can wait ✌️

 9. Jonnz sanoo:

  The magicians 😊

 10. Siri sanoo:

  Täydelliset naiset täälläkin!

 11. Airi sanoo:

  Täydelliset naiset on vaan niin katsottava, flunssassa kun ei jaksa muuta. Ja paljon muitakin sarjoja.

 12. Sara sanoo:

  Täykkärit vaikka kotitöitä en osaakaan skipata! Täykkärit on joskus mukana kuulokkeiden avulla imuroinnissakin 😂

 13. Laura sanoo:

  Vampyyripäiväkirjat, niin koukuttava! 😀

 14. Reetta sanoo:

  Blacklist ehdottomasti! Ei vaan voi jättää kesken ja koko kausi tulee ahmittua parissa päivässä

 15. Iina sanoo:

  How I met your mother tai frendit

 16. Anu sanoo:

  Criminal Minds on mun ehdoton #vieläyksi-sarja. Oon valehtelematta kattonut kaikki jaksot varmaan viis kertaa läpi ja menettänyt pari kertaa yöunetkib sen sarjan takia 😁

 17. ansukuli sanoo:

  Keeping up with the Kardashians!

 18. Elina sanoo:

  Greyn anatomia ehdottomasti!

 19. A sanoo:

  Hävyttömät! Niin koukussa 🙉

 20. Annie sanoo:

  Kyllä nuo täykkärit olisi kiva taas aloittaa ja katsoa omaan tahtiin 🙂

 21. Roosa sanoo:

  Ehdottomasti Greyn anatomia! ♥

 22. Pinja sanoo:

  Seal Team!

 23. Jenna sanoo:

  Black list:)

 24. Tiii sanoo:

  Täykkärit!!

 25. Viivuli sanoo:

  Kyllä se on Viaplaylla ne Täydelliset naiset!

 26. Karssu sanoo:

  Katoin kans just täykkärit alusta loppuun, best! Greyn anatomia on toinen mitä vaan ei voi lopettaa 🙂

 27. A sanoo:

  Greyn Anatomia tai Rosewood ehdottomasti!!

  Hyvää syksyä Silja!

 28. Henna sanoo:

  Greyn Anatomia sekä Täydelliset naiset

 29. Viktoria sanoo:

  Täykkärit tai kaikki sairaalasarjat! 🙂

 30. S sanoo:

  Moikka, voisitko tehdä asunnonesittely postauksen? Sun sisustus näytti noissa kuvissa niin kivalta, niin olisi kiva saada lisää inspiraatiota. Varsinkin, jos sun asunto on yksiö, niin olisi kiva nähdä millaisia tavaroita sinne mahtuu ja miten päin.

  • lifeofsilja sanoo:

   Mun on tooosi pitkään pitänyt tehdä se! Ehkä otan nyt itseäni niskasta kiinni 😀

 31. J sanoo:

  Voi ootko sä oikeesti käyny taas täyttämässä sun huulia 😔 viimeks taisit sanoa että et ryhdy siihen enää ja että haluat näyttää luonnolliselta 🙄 toivottavasti et ala muuntelemaan itseäsi sen sun uuden miehen takia, kunpa ymmärtäisit miten täydellinen oot tuommoisena kun oot.

 32. Dee sanoo:

  Täydelliset naiset! En oo vieläkään kattonu vikaa tuottaria! 😀

 33. Petri sanoo:

  Greyn Anatomian musta huumori puree hyvin.

 34. Ida sanoo:

  Ehdottomasti Vikings! Olen kuullut kyseisestä sarjasta todella paljon hyvää ja haluaisin ehdottomasti nähdä sen! 🙂

 35. Anni sanoo:

  Kaikki oikeestaan käy! Dokkarit lemppareita!

Kommentoi