keskiviikko 06. marraskuun 2019

Keskiviikko fiiliksissä!


Ääk, viime viikko meni multa niin ohi, etten kerennyt päivittelemään blogia ollenkaan! Juuri kun kirjoitin edelliseen postaukseen siitä, että liiallinen sosiaalinenelämä väsyttää mua, niin kahden viikon porhaltamisen jälkeen tuli ihan täys stoppi, ja vietin koko viime viikon visusti koiran kanssa kotona. Kävin tietysti koulussa jne. mutta jo koulupäivän jälkeen olo oli niin väsynyt, että teki vaan mieli olla rauhassa…

Viikonloppu ja tämä viikko onkin taas mennyt paljon energisemmissä tunnelmissa, sillä oikeastaan joka päivälle on ollut jotain menoa; maanantaina kävin täyttämässä huulia kuten instagram storyissä kerroinkin, eilen olin vaan kotona turvonneiden huulien takia mutta kamu tuli käymään mun luona, tänään vuorossa olisi Last Christmas -elokuvan ennakkonäytös, huomenna nään yhtä kaveria, perjantaina mun poikaystävä tulee reissusta joten tehdään varmaan jotain yhdessä jaaa lauantaina on Miss Helsinki finaali! Huh! :D

Mun mielestä on ehkä vähän ristiriitaista, että toisaalta nautin ihan hirveästi siitä kun kalenteri on bookattu ihan täyteen erilaisia menoja – mutta sitten jossain vaiheessa tulee kuitenkin se täysi stoppi, jolloin tarvitsen oikeasti sen yhden koko viikon omaa aikaa kotona.

Onneksi oon kuitenkin jo kauan sitten itse sisäistänyt tämän asian ja mun on nykyään paljon helpompi olla ja elää itseni kanssa, kun en ota stressiä siitä että yhtäkkiä uuvun. Luulen että myös kaikki mun kaverit tunnistaa tämän jo. :D Aina ei vaan jaksa!

id-kuva

Btw! Mitä tykkäätte mun asusta? Mun mielestä ”latex”leggareiden ja neuleen yhdistelmä on super ihana, yksi mun tämän hetken lemppareista! Myöskin tuo kuvissa näkyvä Odd Mollyn neule on ihan mieletön, ehdottomasti yksi mun lempi vaatekappaleista. :)

Neule Odd Molly *saatu / Legginssit vanhat / Bootsit Zara

With love, Silja


16 Responses to “Keskiviikko fiiliksissä!”

 1. K sanoo:

  Etkös juuri vähän aikaa sitten sanonut että sua kaduttaa kun kävit aiemmin täyttää huulia ja ettet enää kävisi ?

 2. SK sanoo:

  Kyseinen Odd Mollyn neule on ihana! Mikä neule on kyseessä, ja mitä kokoa omasi on?

   • ... sanoo:

    Aivan ihana neule, mut voi harmitus kun vaan 27% luonnonmateriaalia. Itsellä nylon ja akryyli(molemmat muovia) hiostaa aivan törkeenä, jos käyttää talvitakin alla. Ihan hirveä hinta muovin määrään nähden. Toivottavasti panostasivat kestävyyteen enemmän, kuin hintaan :) paristi oon käyny Kampin liikkeessä ja siellä aina tosi hiljasta, nyt en enää mieti miksi :D

    • lifeofsilja sanoo:

     Mä itse näen asian niin, että siihen on syynsä miksi näissä kalliimmissakin merkkituotteissa käytetään villasekoitteita, näin saadaan usein paras kestävyys tuotteelle kun voidaan yhdistää kunkin materiaalin parhaita ominaisuuksia. Oon myös tosin sitä mieltä että esim 50/50 olis parempi prosenttiosuus.

 3. Jay sanoo:

  Hyvän näköiset huulet🤩saako udella, että missä kävit täyttämässä? 😊

 4. Aino sanoo:

  Miks täytit huuliasi?

  • lifeofsilja sanoo:

   Koska halusin edellisen täytön jäljiltä vähän korjata muotoa sekä vähän lisää täyteläisyyttä. :)

 5. Rosa sanoo:

  Näytät upeelta! Ja huulet myös! :)

 6. Emma sanoo:

  Mitä tuotteita käytät hiuksiisi että saat niihin tuuheutta? :)

  • lifeofsilja sanoo:

   Tällä hetkellä mulla on käytössä Biozellin suolasuihke! :) tykkään tosi paljon myös Biozellin lämpösuojasuihkeesta, se antaa myös kivasti tekstuuria!

 7. R sanoo:

  Heips! Mistä tuo pieni ”lakana” taulu on, onko deseniolta? Muistatko yhtään millä nimellä sen mahtais löytää? :)

  Kiitos!

 8. Juuso 40v sanoo:

  Oi Silja, näytät ihanalta ja Aika sexyltä! Mä en saa koskaan naiskauneudesta kylliksi ja eihän se tule esiin ilman henkistä hyvinvointia. Mä oon aina halunnu udella minkä pitunen oot? Veikkaan 168cm

  Anyways kaikkea ihanaa sinne:)

Kommentoi