keskiviikko 04. joulukuun 2019

Spontaanit hetket ikuistettuna

Kaupallinen yhteistyö: Olympus 

id-kuva

Oltiin viime viikolla ystäväni kanssa tavanomaisesti kahvilla koulupäivän jälkeen, ja kierreltiin sen jälkeen keskustassa eri kauppojen jouluvaloja ihaillen. Koko viime viikko oli Helsingissä todella pimeä ja masentava, joten kauppakeskus Forumin kirkkaat jouluvalot toivat heti piristystä fiilikseen! Mulla sattui onneksi olemaan kamera mukana koska olin viemässä sitä mun poikaystävän luokse, ja päätettiin ottaa meistä molemmista muutamat kuvat. Näistä tuli mun mielestä niin kivoja – jouluvalot on upea tausta muotokuville.

Oon muutenkin kantanut nykyään taas kameraa paljon enemmän mukana, koska valokuvaus on vaan jotain mitä rakastan harrastaa! Tietysti puhelin on aina mukana, mutta parhaatkaan puhelimen kamerat eivät saa aikaan samanlaista jälkeä kuin hyvä järjestelmäkamera. Kameran linssin läpi monet jutut näyttävät niin kauniilta ja tykkään leikitellä erilaisten kuvakulmien kanssa. Mua on monet kerrat harmittanut jos oon jättänyt kameran kotiin, ja oon tajunnut että jostain tilanteesta olisi saanut nii upeita kuvia… Spontaanit hetket on ihan parasta saada ikuistettua!

Sen lisäksi että kameran pitää olla tarpeeksi pieni mukana kannettavaksi, niin mun mielestä kameran ja puhelimen yhteistyön pitää sujua mutkattomasti. Näiden parin seikan vuoksi suosin Olympusta edelleen 8 vuoden käytön jälkeen. Laadukkaat kuvat on helppo lähettää parissa minuutissa suoraan puhelimeen Olympuksen wifin ja puhelimessa olevan appin kautta, näin ollen kuvat saa malttamattomana heti käyttöön. Näitäkin kuvia ottaessa halusin heti lisätä yhen mun mielestä onnistuneen kuvan Instaan, joten se kävi käden käänteessä metrossa matkalla poikaystävän luo, haha!

Nämä kuvat on otettu mun Olympus PEN E-PL 9 kameralla ja 25mm objektiivilla. Usein suosin vastaavissa muotokuvissa/asukuvissa ja ihan yleisestikkin mun blogikuvissa Olympuksen 45mm f/1.8 objektiivia joka sumentaa taustan täysin luoden ihanan bokeh-efektin – mutta kuten sanoin, nämä kuvat otettiin aika extemporee eikä mulla ollut toista objektiivia mukana. Tämä 25mm linssi taipuu mun mielestä hyvin moniin erilaisiin kuviin, esimerkiksi Vietnamissa mulla oli se paljon käytössä laajemman kulman vuoksi. Myös se sumentaa taustaa kivasti, ja toimii todella hyvin myös esim. meikkikuvissa. Monipuoliset käyttömahdollisuudet siis!

Olympuksella on tällä hetkellä huikea diili heidän omassa verkkokaupassaan, eli kun ostat Olympus PEN E-PL9 kameran, saat kaupanpäälle sen ”blogiobjektiivin” eli 45mm f/1.8 objektiivin (arvo 259€). Kampanja on voimassa 31.12.2019 saakka! 😊 Tsekkaa tarjous täältä!

With love, Silja


4 Responses to “Spontaanit hetket ikuistettuna”

  1. Juuso40 sanoo:

    Hyvä kroppa ja mittasuhteet kyllä.

  2. Nnmm sanoo:

    Mistä noi farkut on? 😍

Kommentoi