torstai 12. maaliskuun 2020

Girls trip to Stockholm

Me lähdettiin mun ystävän Idan kanssa viime perjantaina paljon odotetulle tyttöjen reissulle. Molempien kiireisten aikataulujen takia päädyttiin siihen että tehdään nyt vaan pikainen laiva-visiitti Silja Linellä Tukholmaan, ja päästään toivottavasti myöhemmin sitten jonnekkin vähän kauemmas lomalle (jos ja) kun tämä Korona-episodikin tästä toivonmukaan vähän rauhoittuu. Ollaan viime vuodesta saakka suunniteltu reissua Roomaan, mutta tähän väliin se ei nyt olisi onnistunut mitenkään päin.. Heh!

Laivareissu tuli kuitenkin ihan täydelliseen saumaan, sillä mulla alkaa olla työssäoppiminen loppusuoralla, ja on ollut kaikennäköistä stressiä päällä tässä viime aikoina. Naurettiin ihan super paljon ja vaihdettiin niin vapaalle, että sunnuntaina olo oli tosi levännyt kaikesta juhlimisestakin huolimatta. Teki hyvää saada ajatukset hetkeksi pois työ ja koulu jutuista.

id-kuva

Tukholma on aina vaan yhtä ihana, ja sääkin sattui hellimään meitä. ♥︎ Aurinko paistoi ja lämpötila huiteli jossain +6 asteen tienoilla, joten oli ihanaa kävellä kaupungilla. Mulla on aina tietyt jutut mitä haluan tehdä kun käyn Tukholmassa ja pääsin näyttämään Idalle kivoja juttuja ja mun lemppari paikkoja.

Kierreltiin myös monia kauppoja, mutta itseasiassa mitään ei tarttunut tällä kertaa Tukholmasta mukaan. Oon nykyään niin kriittinen kaikkien ostosten kanssa, ettei tee edes mieli ostaa mitään heräteostoksia! Kuitenkin esim. Birger Jarlsgatanin Zara Home on aina sellainen must paikka käydä ihastelemassa.

Kilometrejä päivästä kertyi reilut 15km, ja laivalle palattuamme oltiin aika loppu molemmat. Otettiin parin tunnin päikkärit jonka jälkeen mentiin syömään ihana sushi-illallinen. Sen jälkeen käytiin vielä pakollinen Tax Free kierros ja suunnattiin hyttiin laittautumaan iltaa varten. Mä ostin itselleni uuden hajuveden, lemppari sitruuna lakuja, poikaystävälle nuuskaa (LOL) sekä Ritualsin ihanan keväisen huonetuoksun kotiin.

Viimeisenä iltana haluttiin vielä mennä kunnolla tanssimaan ja meillä oli tosi hauska ilta. Mä en oo ollut tän vuoden puolella kuin kaksi kertaa ulkona, ja oon yleensä se joka haluaa ekana nukkumaan, mutta nyt jopa mä jaksoin bailata viiteen saakka. Tein varmaan jotain mun henkilökohtaista historiaa! ;D Nyt on hyvä kaikessa rauhassa keskittyä harjoittelun loppuun ja sitten on kyllä ehkä taas juhlan aihetta jos se sujuu kuten oon suunnitellut…

With love, Silja


13 Responses to “Girls trip to Stockholm”

 1. Sarde sanoo:

  Ihan huippua, täytyis itekin mennä kunnon laivaristeilylle pitkästä aikaa. Toi Helsinki-Tukholma -reitti on niin kiva!

 2. Emmi sanoo:

  Toi Birger Jarlin Zara Home on niin ihana <3

 3. Anonym sanoo:

  Mitä hajuvettä ostit laivalta? 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Ostin Vercasen Bright Crystalin, oon käyttänyt sitä lähes 10 vuotta ja siitä tulee aina paljon kehuja. 🙈 Toinen lemppari on Miss Dior Blooming Bouguet!

 4. Sandyy sanoo:

  Oh my olette kauniita!😍

 5. himmu sanoo:

  Moi, ihana kaulahuivi, mistä se on? (Tuo ruudullinen) <3

 6. Lila sanoo:

  Millä meikkaat sun upeat kulmat? 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Mulla on käytössä Dependiltä eyebrow pomade ja sit sellanen ohut kynä ”Slim & thin”! 🙂 Sävyt taitaa olla Dark brown tai Medium brown.

 7. Carolina sanoo:

  Moikka,

  Millä merkillä olet tehnyt nuo ihanat eyeliner rajaukset? Näyttää upealta! (kuva missä istutte drinkit kädessä)

  • lifeofsilja sanoo:

   Käytän sellaista tussimaista eyelineriä, en valitettavasti muista merkkiä mutta joku ihan perus! 🙂

Kommentoi