perjantai 14. elokuun 2020

Rentoudu leffojen ja sarjojen parissa!

Kaupallinen yhteistyö: Viaplay

Mä oon ollut koko kesän poissa blogin puolelta ja muutenkin hiljainen somessa. Syynä tähän on ollut jäätävä määrä muita töitä, niinkun moni varmaan on arvannut/huomannut. Kerron mun kesästä ja työjutuista teille hieman myöhemmin, koska tällä hetkellä mulla on menossa vielä viimeinen 11 päivän rutistus yhdellä ainoalla vapaapäivällä. Sunnuntaina mun kesäsijaisuus loppuu ja tuntuu että saan mun elämän takaisin! 😀

Mun koko kesä on ihan oikeasti ollut sellaista sekuntiaikataulua etten oo kerinnyt pahemmin edes olemaan kotona, muuta kuin nukkumassa. Ensi viikon aijonkin oikeasti pyhittää ihan kokonaan rentoutumiselle ja hyville leffoille/sarjoille Hipon kanssa sängyssä löhöillen. ♥︎

Loppukesä onkin ihan täydellistä aikaa syventyä leffojen ja sarjojen maailmaan, sillä lämpimät mutta pimenevät illat luovat täydellisen setupin rakentaa oma leffapesä jonnekkin kivaan paikkaan, kuten vaikka omalle parvekkeelle tai laiturin nokkaan mökillä. Mä en parveketta omista mutta toivottavasti pääsisin pian mökille, meillä on siellä täydellinen spotti leffaillalle tähtien valossa! Tällä hetkellä kuitenkin myös oma sänky kelpaa paremmin kuin hyvin mulle ja Hipolle – kunhan vaan saa olla ja rentoutua tyynyjen ja peittojen keskellä!

Viaplaylle on tullut paljon kaikkea uutta sitten viime katsauksen, sillä Viaplay ja Elisa ovat lyöneet hynttyyt yhteen 30.6. alkaen ja näin ollen Viaplayltä löytyy nyt myös Elisa Viihde Aition sarjoja ja leffoja, eli ihan super!!! Oon saanut kesän aikana hirveän määrän uusia sarjasuosituksia kavereilta, enkä malta odottaa että mulla on nyt vihdoin aikaa alkaa katsoa niitä!!

Kokosin tähän listan Viaplaystä löytyvistä sarjoista ja leffoista, joita itse odotan tällä hetkellä ihan super paljon (ja jotka on kaikki saaneet huippuja arvosteluja) – Ehkä näistä löytyy teillekkin jotain katseluvinkkejä. 😉

Sarjat jotka mua kiinnostaa; StartUp, Vikings, The Americans, The Handmaid’s Tale, Grey’s Anatomy, Rakasta mua, Bosch, Catastrophe, Fargo, Lie to Me, Billions, Snowfall.

Leffat jotka kiinnostaa; Snowpiercer, Once Upon a Time in Hollywood, Moneyball, Bohemian Rapsody, Aladdin, The Hustle, Yesterday, Kaikki Fifty Shades of Grayt, Judy.

Lisäksi kiinnostaa nämä pian Viaplayhin ilmestyvät uutuudet. Rikosdraama sarja Partisan (16.8.) sekä elokuva Downtown Abbey (28.8.)! Lisää Viaplayn tarjontaa voit tsekata täältä!

id-kuva

Ps. Instagramin puolella mun feedistä löytyy Viaplayn 2kk paketin arvonta! Kannattaa käydä osallistumassa! 

With love, Silja

 


4 Responses to “Rentoudu leffojen ja sarjojen parissa!”

 1. Karoliina sanoo:

  Ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta käytätkö vielä niitä Slinda-minipillereitä? Mimmoset kokemukset niistä? 🙂

  • lifeofsilja sanoo:

   Moikka, en syö enää kyseisiä pillereitä! Tuntui että ne rupesi keräämään tosi paljon nestettä kroppaan ja alkoi sitä myöten vaikuttaa ulkonäköön josta en pitänyt. Mulla tosin kaikki minipillerit on tehneet tätä, että sehän on ihan yksilöllistä. 🙂 Muuten ei ollut kyseisistä pillereistä mitään negatiivista, migreenitkin jäivät pikkuhiljaa pois!

 2. Flower sanoo:

  Ihanaa et sulta tuli pitkästä aikaa postaus, oon seurannut sun blogia jo vuosia ja edelleen ihan lemppari. Ite odotan innolla jo syksyä niin on hyvä tekosyy jäädä kotiin vaan kattoo sarjoja. Keväällä vaihdoinkin netflixin Viaplay tilaukseen ku siellä on niin paljon hyviä sarjoja ja netflixin tarjontaan kerennyt jo vähän kyllästyä.

  • lifeofsilja sanoo:

   Kiva kuulla!! Ehdottomasti aijon nyt palata postailun pariin kun saan arjen taas rullaamaan. Syksy on parasta aikaa! :)<3

Kommentoi